Kanal Tux
servere

Billige webhoteller til dig og din virksomhed

Som virksomhed eller selvstændig er det vigtigt at være synlig på nettet. I forhold at markedsføring kommer til at foregå mere og mere online, skal man kunne tiltrække sine potentielle kunder via sin hjemmeside. Her kigger nye og gamle kunder forbi i håb om at finde det, de har behov for. For at kunne være tilstede på nettet, skal man have et domæne. Samtidig skal man have en plads på en server på nettet, hvor den pågældende hjemmeside er placeret. Dette kaldes et webhotel, altså ligger siden på den bestemte platform. På den måde kan andre tilgå din side og navigere rundt omkring. Når det gælder online markedsføring, er der mange muligheder for at kunne blive set. Derfor vil de fleste gerne gøre det på den mindst omkostningsrige måde. Der findes mange forskellige hoteller, der kan hoste din side. Derved er der samtidig stor forskel i prisniveauet, så det er med at finde det, som passer bedst til dine ønsker for kommunikation på internettet.

Forskel på kvaliteter hos billige webhoteller

For at have en hjemmeside på nettet, skal man have et domæne. Her er det forskelligt fra udbyder til udbyder, hvor meget denne oprettelse koster. Hos nogle værter koster det 40 kr., mens andre tager 100 kr. for oprettelsen. Herefter kan man også få forskellige endelser på webadressen alt efter ønske. Efter dette skal man også kigge på, hvor meget plads man får på nettet. Den størrelse måles i megabyte, og pladsen er altafgørende for, hvor meget du kan lægge på siden. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvad din hjemmeside skal indeholde i forhold til store filer. Normalt er omkring 150 megabyte nok til at kunne klare langt de fleste hjemmesider. Pladsen har noget at sige, når man skal kigge på prisen. Når man får en side på nettet, er det også ideelt at kigge på, om serviceniveauet er i top. Hvis du skulle løbe ind i problemer med siden, er det vigtigt at kunne få hjælp til at bekæmpe fejlen hurtigst muligt. Det er centralt, at siden fremstår professionelt, så brugerne ikke bliver forvirrende over pludselige fejlsituationer. Nogle webhoteller kan også tilbyde livechat, som er meget effektiv i form af support nu og her. Se evt. mere på Hostingguiden.dk.

Tænk på vision inden valg af billige webhoteller

Da der som sagt er mange udbydere, der kan have din hjemmeside liggende, er det vigtigt at have styr på, hvad du vil med din side. Det kan godt være, at der er nogle, som er meget billigere end de andre. Men her er det måske kun en simpel hjemmeside, som kan fungere, da pladsen er knap. Det kan være med opbygning af HTML og CSS. Vil du gerne bruge mere avancererede CMS systemer til at skabe din hjemmeside eller ønsker interaktiv kommunikation, skal du være sikker på, at hotellet har mulighed for den mest optimale fremstilling. Derfor er det centralt at tænke på sine behov og hvilke systemer, man vil anvende, inden valg af udbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *