Kanal Tux

Binære optioner – Tør du handle med dem?

Nogle mennesker nyder at leve livet en lille smule farligt, måske er du en af dem? Hvis du handler med binære optioner, er du nok. Det kan selvfølgelig også tænkes, at du slet ikke er gået i gang endnu. I første omgang er der nok en grund til, at du har søgt artiklen her, så vi går ud fra, at du har interesse for at finde ud af, hvad disse binære optioner går ud på. Vi vil derfor give dig en kort og konkret besvarelse på, hvad det i bund og grund er. Det kan være en smule svært at forstå, men det skal nok komme nogenlunde hurtigt til dig.

Hvad er binære optioner?

Det er ikke så smart at begynde at handle med noget, du slet ikke ved hvad er – det kan selvfølgelig også være ret svært. Binære optioner er en form for investeringer, som man også kalder alt-eller-intet optioner eller over-og-under optioner. Det ligger altså i disse kaldenavne, hvad det går ud på. Det er lidt af et sats.

Du handler de finansielle aktiver over online platforme, der har en tilladelse at udføre sådan form for handel med binære optioner. Når du handler med binære optioner, risikerer du, at du slet ingen udbetaling får eller også får en udbetaling med en fastsat procentvis af afkast ved et investeret beløb. Det ligger desuden i ordet binær, at der kun kan være to udfald af investeringen. Enten får du den faste procent, eller også mister du ca. 90-100 procent af de penge, du har investeret. Det er altså lidt af et sats, man løber.

Optionerne dækker din handel med aktieindeks, valuta, råvarer og aktier. Det gælder altså en bred vifte. Du modtager nogle foruddefinerede vilkår, når du vælger en platform, som du gerne vil handle med. I dette tilfælde er der flere forskellige aspekter og faktorer, som der skal tages stilling til og defineres. Man skal vælge, hvilket aktiv man vil handle. Derudover skal man fastsætte hvor lang løbetiden skal være, og hvor stor en investering du vil ligge i det.
Den aller mest brugte måde at handle med binære optioner på, er sket via 0,5 decimals strategien – i hvert fald når det kommer til at handle fra Danmark.

Denne form for handel er fuldstændig lovlig. Hos SKAT betegner de det på samme måde, som hvis du handlede med almindelige aktier eller spillede Lotto. Der kommer altså ikke noget skattevæsen efter dig, hvis du er så heldig, at dine binære optioner giver dig en bonus i pengepungen.

Du skal dermed grundet overstående vælge at handle med binære optioner, hvis du kan tåle at miste en stor sjat af de penge, som du investerede til at starte med. Man skal altså ikke være helt nede på bunden af økonomien, men hvis man har pengene, er det bestemt en rigtig fin måde at

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *