Kanal Tux
dansk-mode

Bitte Kai Rand modetøj – toppen af dansk mode


Bitte Kai Rand startede sin berømte tøjvirksomhed allerede i 1981 og har formået at forblive helt i toppen af den danske modebranche lige siden. Firmaet har til huse i centrum af København og er en af de fineste repræsentanter for, hvad der må betegnes som ægte original dansk mode. Den dag i dag er brandet stadig et af de mest toneangivende og et af dem der bliver regnet for toneangivende og derfor holdt godt øje med både i ind- og udland. Modebranchen er hård og krævende og når det er lykkedes Bitte Kai Rand at holde sig forrest i feltet i mere end 30 år, så skyldes det både hårdt arbejde, en meget veludviklet kreativ sans, fin fornemmelse for tidernes skiftende tendenser og ikke mindst en regelmæssig og tæt kontakt til forhandlerne og kundesegmentet. Ingen designere er bedre end deres sidste kollektion og det ved dette brand om nogen.

Hvem henvender Bitte Kai Rand modetøj sig til?

Nok er udgangspunktet lille Danmark, men stilen og snittet i Bitte Kai Rand modetøj har international appeal og derfor kommer kunderne selvfølgelig fra hele Verden. Feminine og selvsikre kvinder, der ikke går med strømmen, men alligevel elsker mode, har alle dage været vilde med den særlige stil og den uovertrufne kvalitet, som brandet har været leverandører i lige fra den første kollektion kom på markedet for mange år siden. Der går en tydelig og klar linje mellem de alle de årlige kollektioner brandet lancerer og hvert stykke tøj, er gennemtænkt og kreativt.

Målsætningen for udviklingen af Bitte Kai rand modetøj er flot, – altid et nyt twist, grafiske detaljer og et snit der flatterer kvindekroppen. Komfort og kvalitet er i højsædet. Det lykkes hver gang brandet at leve op til disse mål og både begejstre og overraske de mange trofaste og nye kunder. Tøjet skabes til stærke kvinder med personlighed, der ønsker fuld bevægelsesfrihed og samtidig helt aktuel mode i deres påklædning året rundt. Der er ikke plads til kompromisser omkring tøjets forarbejdning eller de metervarer der anvendes.

Den gennemførte og fabelagtige kvalitet både i selve designet og fremstillingen af dette, gør at styles fra Bitte Kai Rand både passer til det aktuelle modebillede, men også kan findes frem fra skabet mange år efter, at det blev købt. Mange kvinder har derfor også ældre Bitte Kai Rand tøj i gemmerne, som de aldrig vil skille sig af med og som stadig bliver brugt. Tøjet fra det hæderkronede brand kan kaldes moderne klassikere og som tiden er gået, er Bitte Kai Rand modetøj faktisk blevet både for mødre og deres voksne døtre.

Her kan Bitte Kai Rand modetøj købes

Bitte Kai Rand modetøj findes på hylder og bøjlestænger over hele Verden i dag. I Skandinavien har brandet sine helt egne butikker, men tøjet sælges også af udvalgte forhandlere, både i fysiske forretninger og webshops, med sans for mode og lækkert tøj til de voksne stilfulde kvinder. Nye kollektioner ser konstant dagens lys og der er heldigvis intet der tyder på, at dette danske modeeventyr nogensinde vil stoppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *