Kanal Tux
papir

Boligeftersyn til dit hus!

Der kan være mange grunde til, at få lavet et boligeftersyn. At få tjekket op på sin bolig, er altid en god idé. Ligegyldigt om det er et stort eller lille problem. Et boligeftersyn kan kun gøre gavn for dig og dit hus. Boligeftersyn tjekker man ting. Herunder energimærke, el-eftersynsrapport og tilstandsrapport. Alle disse ting kan være nødvendige at tjekke op på, i forskellige situationer. F.eks. hvis du skal sælge eller udleje dit hus, er det blevet en lov, at man skal have tjekket sit energimærke på huset.

Hvilken energimærkning har dit hus?

En af de ting du kan få foretaget ved dit boligeftersyn, er at få tjekket op på, hvilket energimærke dit hus har. Det skal du have foretaget, som nævnt tidligere, hvis du skal sælge eller udleje dit hus. Du kan også få foretaget energimærke tjek, af ren interesse. Er du meget miljøvenlig, vil du synes om dette koncept. Jo bedre energimærke dit hus har, jo mere miljøvenligt er det. Energimærkning af hus er opstået fordi der er kommet større fokus på energispild. Energi spild er ikke godt for miljøet. Derfor er energimærkningen en vigtigt del af dit boligeftersyn.

Få foretaget en tilstandsrapport af dit hus!

En tilstandsrapport, er som navnet siger, en rapport over tilstanden af dit hus. Hvis du skal sælge eller udleje dit hus, skal du have foretaget sådan en. Der kan være nogle mangler ved dit hus, som skal laves før du må sælge eller udleje det. K3’er fejl er kritiske skader som ikke må vær ved huset. De er nødvendige at få rettet op på. Ellers må du ikke sælge. En tilstandsrapport er til for, at køberen eller lejeren bliver gjort opmærksom på, hvad de går ind til. Derfor er en tilstandsrapport som en del af dit boligeftersyn hovedsageligt.

Med boligeftersyn får du mange ydelser!

Du kan med boligeftersyn få foretaget mange ydelser på én gang. Tilstandsrapporten og energimærkning er bare to ting ud af mange. Du kan også få køberådgivning med boligeftersyn. Køberådgivning er altid en god idé. Herudover kan du også få lavet en byggeteknisk rapport. Det kan f.eks. være med en landbrugsbygning. Så kan der blive brug for, at der foretages en byggeteknisk rapport i stedet for en almindelig tilstandsrapport. El-rapporter kan du også få lavet. Her tjekkes der hvordan forbruget af el er i dit hjem. Det kan du have til fordel at få ændret, så du sparer penge. Det kan være en økonomisk god beslutning der i længden kan betale sig rigtig godt. Hvis du bil have lavet boligeftersyn, kan du få det mange steder. Prisen på det du får tjekket, afhænger af hvor lang tid det tager og hvor meget der skal tjekkes op på i dit hus. Nogle ting vil altid være dyrere. Hvis der skal ombygges i huset, kan det blive en dyr fornøjelse. Men du vil i sidste ende altid få brug for at få det bygget om, når du eller dine børn en dag skal have solgt huset. Derfor kan du med god grund få foretaget et boligeftersyn med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *