Kanal Tux
penge

De to nemmeste måder at tjene penge på nettet

Alle os der bevæger os meget på nettet (og hvem gør ikke det?) har på det ene eller det andet tidspunkt fået idéen, at det må være til at tjene lidt penge online. Men hvordan gør man i praksis uden at falde for et eller andet svindelnummer? Læn dig tilbage og læs denne artikel, hvor vi giver to gode bud på netop dette.

Det er ikke fordi der mangler “gode” tilbud derude, der lover dig hurtig online rigdom uden at du skal løfte en finger. Det ved alle fornuftige mennesker naturligvis godt hører ind under reglen “for godt til at være sandt” – og de eneste der tjener penge på den slags er dem, der sælger denne info til dig.

Tjen penge på affiliate marketing

Én af de måder man reelt kan tjene penge online på er det man kalder for affiliate marketing. Kort forklaret sælger man andres produkter online mod en kommission, der som regel består af en procentdel af salgsbeløbet. Lad os komme med et eksempel så det er nemmere at forstå: en webshop sælger iPhones. Du laver en webside om iPhones og driver trafik ind på den. Det kan være med Adwords eller Facebook-annoncering f.eks., men oftest ved hjælp af SEO og organisk trafik, da den i teorien er gratis. På denne hjemmeside har du et såkaldt affiliate link til webshoppen og hver gang nogen klikker på dette link og køber en iPhones hos webshoppen får du 5% af omsætningen på salget.

Tjen penge med binære optioner

Den anden mulighed vi vil fortælle om er at handle med binære optioner. Det lyder langt mere indviklet end det er. Egentlig kan man forklare det enkelt på denne måde: Det svarer til at oddse på fodbold, men med binære optioner er det i stedet på finansielle markeder som aktier, valuta, råstoffer osv. man spiller.

Når man handler med binære optioner er der kun to mulige udfald (deraf navnet “binær”). Man vælger hvad man vil spille på. Lad os sige Apple-aktien eller forholdet mellem Euro og Dollars f.eks. Man sætter et sluttidspunkt og så skal man vurdere om man tror kursen vil stige eller falde fra nu af og til dette sluttidspunkt. Man sætter sin indsats og venter derefter på at handlen løber ud. Har man vurderet ret vinder man omkring 80% af indsatsen, tager man fejl er indsatsen tabt. Så enkelt er det.

Men hvordan kan man tjene penge på dette, tænker du måske? Det er jo ren gambling? Det er for så vidt rigtigt, men der hvor man har en stor fordel, hvis man tager det seriøst, når man handler med binære optioner i forhold til f.eks. casinospil eller fodbold-odds er, at der er så ufatteligt mange ressourcer online der gør at man kan følge med løbende og helst specialisere sig i ét eller flere markeder. På den måde bliver det en kvalificeret vurdering man foretager og ikke et 50/50 spil. Går man helt ind i dette og bliver dygtig, så er det muligt at vinde langt mere end man taber.

Kilde: Pengepanel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *