Kanal Tux

Den sorte butterfly – tidløs og elegant

Butterflies kan fås i et bredt spektrum af forskellige farver, størrelser og materialer. Der er derfor mange at vælge imellem, når du skal købe nye butterflies til klædeskabet, men der er nu stadigvæk én butterfly, der bliver ved med at stå ud fra mængden og lige var en tand mere elegant end alle andre: den sorte butterfly. Butterflies er i sig en meget tidløs modegenstand, der altid har og altid vil blive associeret med mere formelle begivenheder, hvorfor det altså ikke er en dagligdagsgenstand, medmindre man har et job, hvor det er påkrævet, at man kommer med en butterfly om halsen, når man møder ind. Dog er det begyndt at blive mere og mere casual at bruge butterflies, hvorfor det heller ikke er ualmindeligt at du kan støde ind i mænd og drenge på det lokale diskotek, som har en butterfly om halsen på deres skjorte. Det har blandt andet resulteret i, at man i dag kan købe et bredt spektrum af forskellige butterflies. Dog er det fortsat den sorte butterfly, der er den mest solgte og den mest populære butterfly blandt danske mænd og drenge. Der er ingen tvivl om, at der ikke kommer til at ske meget på denne front, for nu har den sorte butterfly efterhånden være det foretrukne og mest almindelige valg blandt mænd og drenge i så mange år, at der ikke er synderligt stor chance for at én af de andre butterflies pludselig skulle tage over.

Hvorfor er den sorte butterfly blevet tidløs og elegant?

Der er med garanti rigtig mange, der har stilles sig selv dette spørgsmål. Faktum er dog, at der kan være mange forskellige svar på, hvorfor det klassiske valg altid har været forbundet med en sort butterfly. Det er dog højst sandsynligt fordi sort er en seriøs og sober farve, der kan bruges i mange henseender, hvilket endda også inkluderer begivenheder såsom begravelser, som må siges at være noget af det mest sobre, man stifter bekendtskab med i løbet af livet. Ydermere, så er der også noget visuelt tiltrækkende ved den store kontrast, der er mellem en sort butterfly og en hvid skjorte, der får hele outfittet til at se elegant og moderne ud. Det betyder naturligvis også, at enhver mand med respekt for sig selv har som minimum én sort butterfly liggende hjemme i klædeskabet, som er klar til at blive bundet om halsen, hvis du skal afsted til en festlige begivenhed som eksempelvis et bryllup eller en konfirmation, men den – som sagt – også kunne bruges i forbindelse med mere melankolske og trist begivenheder som en begravelse, hvor du skal sige et sidste farvel til én, der har stået dig nært.

Hvis du står og mangler en sort butterfly, så bør du kigge forbi Slipsefyr.dk, hvor du finder et af landet største udvalg af butterflies og dermed også flere forskellige sorte butterflies, hvorfor du med garanti også finder én, der er fremstillet i dit foretrukne materiale og er en selvbinder eller forbundet butterfly, alt efter hvad du foretrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *