Kanal Tux
hygge spa

Derfor skal du anskaffe dig et vildmarksbad

Stearinlys, champagne, varme bobler og stjernehimmel. Lyder det ikke lidt om en film du engang har set og drømt dit væk i? Eller noget du har set i en reklame for et wellness resort engang? Det kan faktisk blive dit meget nemmere og enklere end du lige umiddelbart tror. Med et vildmarksbad i baghaven skaber du en skøn stemning af luksus i den vilde natur. Du kommer uden tvivl til at føle dig som kastet ind i din yndlingsfilm med dit helt eget vildmarksbad.

Hvad er et vildmarksbad?

Først og fremmest stiller du måske spørgsmålet: hvad er et vildmarksbad overhovedet? Desværre er det ikke så udbredt i Danmark endnu men det er en fuldstændig genial opfindelse. Det er i al sin simpelhed et bad som er placeret udendørs – enten i din baghave eller hvis du har en stor terrasse der vil kunne danne rammen om dit vildmarksbad. Vildmarksbadet varmes op i bedste vildmarksstil af det glødende træ fra den medfølgende brændeovn. Selve badet er som oftest lavet i træ og har derfor også det helt unikke, naturlige design som kun bidrager positivt til den stemning af rå natur og harmoni du ønsker at skabe. Ud over træets stemningsskabende effekt er det også let at holde. Der er ikke noget med at skulle tømme karret for vand over sommermånederne for det bidrager til den nødvendige fugt af træmaterialet. Det eneste tidspunkt du rådes at tømme dit vildmarksbad er i tilfælde af meget hård frost. Det er forskelligt fra bad og materiale hvor slemt det skal være for at udtømning af vand er nødvendig.

Den perfekte romantiske aften for to eller udendørsfest med vennerne

Et vildmarksbad har mange funktioner og er ikke kun forbeholdt førnævnte scene med din eneste ene og romantik. Selvfølgelig kan det også sagtens bruges der og vil uden tvivl slå benene væk under din udkårne eller genopfriske gnisten mellem dig og din kæreste. Men derudover er et vildmarksbad også et hit i mange andre situationer. En middag hos dig med vennerne og veninder stiger lige gevaldigt i graderne når I kan træde ud i et lækkert varmt bad i den fri natur – også selvom termometeret siger minusgrader. Det kan være med til at skabe den mest fantastiske nordiske udgave af et amerikansk poolparty. Men det er ikke kun sammen med andre at et vildmarksbad kommer til sin ret. Forestil dig at du kommer hjem fra en hård dag på jobbet. Du har siddet begravet i papirer og mandagssure kolleger og trænger bare til at slappe fuldstændig af med et glas rødvin i dit eget selskab. Her kommer vildmarksbadet igen ind i billedet. Tænk hvis det kunne være din måde at slutte enhver arbejdsdag af med at se på stjerner, lade tankerne flyde og falde til ro i dit eget selskab, i total stilhed, i et vildmarksbad i din egen baghave. Hvem siger det er nødvendigt at tage på dyre spaophold for at opleve den totale afslapning.

Se udvalget her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *