Kanal Tux
Træfældning / Fældning af træer

Hvis du har et træ du gerne vil have fældet, er det en god ide at få hjælp

Mange danskere bor i huse rundt omkring i landet, og de er helt vilde med det. Når man har hus har man nemlig som regel også egen have, og der er simpelthen ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud i sin have en solskinsdag og så bare nyde solen fuldt ud. Det er nemlig om sommeren, at man får sit fulde udbytte af haven. Om sommeren kan man som sagt sidde ude og nyde en drink eller en kold øl, mens børnene løber og leger nogle af alle de havespil man får. Det er dog sjovest at gøre når solen skinner, da det jo så er varmest. Der er dog noget der kan gøre, at man ikke får noget sol, selvom solen skinner. Mange har nemlig det problem, at der står et eller flere store træer i haven og skygger for solen. Uanset hvor flot det end måtte være, så er det altså bare super irriterende at skulle gå glip af den herlige sol på grund af et træ.

Det kan være vaskeligt at fælde et træ

Mange træffer naturligvis den beslutning, at de gerne vil have træet fældet, så de endelig kan nyde solen. Det er dog ikke alle der er lige klar over, hvordan det skal komme til at lade sig gøre. Mange vil naturligvis overveje, om de ikke kan klare jobbet selv, så de slipper for at betale en rigtige træmand. Træfældning er dog ikke noget man bør spøge med, og medmindre man har fuldstændig styr på opgaven bør man kontakte en professionel. Nogle gange er det også nogle svære teknikker som skal bruges. Nogle som udelukkende kan lade sig gøre at bruge, hvis man er professionel. Her tænkes der på sådan noget som topkapning, hvor man fælder træet oppefra og ned. Topkapning er ikke noget som den almindelige dansker kan udføre, da det kan gå voldsomt galt, hvis man ikke har helt forstand på, hvad man laver. Topkapning kræver også nogle helt specielle teknikker. Teknikker som man kun ser hos professionelle træfældere.

Find det rette firma til opgaven

Det er naturligvis ikke altid, at det er topkapning som er den rette løsning. Det er heller ikke noget man selv skal vurdere, da den professionelle træplejer nok skal vurdere det. Men det er altså vigtigt lige at kontakte en for at høre, hvordan han tænker det skal forløbe. Og så kan det godt være, at man kommer til at skulle betale en smule, men der er det jo altså, at man selv skal forsøge at finde et firma, som gør det billigt. I nærheden af København og Roskilde er der utrolig mange firmaer som udfører træfældning, og det kan derfor godt være svært at skelne dem fra hinanden. Det er dog vigtigt, at man lige kontakter de forskellige, så man lige får hørt med hensyn til pris, men også hvordan de har tænkt sig at udføre opgaven.

Få hjælp til opgaven på www.henrikravn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *