Kanal Tux
snak

Er du heldig nok til at være i et forhold, kan I få brug for parterapi

Rigtig mange unge og voksne danskere er heldige nok til at have er person, som de kan dele deres liv og alle de gode oplevelser med. Det kan virkelig være en fornøjelse at være så tæt med et andet menneske, som man for alvor har svært ved at få nok af. Nogle vil nok også påstå, at det er noget af dit vigtigste i livet, som giver masser og kvalitet, og gør det værd at leve. For det er da også svært at forestille sig noget bedre, end når man bare er smask forelsket i et andet menneske, og de har det på samme måde. Så gør tingene bare op i en højere enhed, og man svæver på en lyserød sky. Men med til parforhold i København og Lyngby og andre steder hører altså også nogle udfordringer. For uanset hvor forelsket med er, så vil der også være områder, hvor man er forskellige. Og heldigvis for det da, men det kan bare give nogle udfordringer, når det er noget, man er nødt til at blive enige om. Mange af disse ting kan være små, og nemme at komme igennem, fordi man er i sted til at gå på kompromis. Men andre gange kan man altså være uheldig at løbe ind i noget, som man ikke bare lige kan løse, og så derfor truer forholdet. Her kan parterapi være din redning.

Der er ikke noget pinligt eller unormalt ved at føle at man har brug for parterapi

Mange danskere vil måske synes at det er lidt et tabu, og noget man helst vil holde sig fra at gå i parterapi. Men man må så lige vende den om, og tænke at det unormale, vel i virkeligheden er, hvis man IKKE får problemer i parforholdet før eller siden. Det er en helt naturlig ting, at der kommer knas, og hvorfor så ikke søge noget professionel hjælp i København eller Lyngby? Det er i hvert fald smartere at opsøge én person, der har forstand på, hvordan man løser konflikter med sin partner, end at risikere at forholdet tager skabe, og måske endda gør helt i stykker.

Du kan jo bare prøve parterapi, og så stoppe, hvis det ikke er det rigtige

Lige som med så meget andet, så er det svært at vide om parterapi i København eller Lyngby er noget for dig og din partner, før end I har prøvet det. Og en parterapeut vil jo heller ikke tvinge jer til at komme tilbage. Det er noget man bliver enige om efter den første gang, hvis det nu føles som det rigtige. Så hvis der er nogle ting i dit forhold, som det er svært for dig og din partner at komme igennem på egen hånd, så ligger det frit for, at i prøver en enkelt samtale med en parterapeut. Måske er det det, der kan redde jeres forhold, og så vil I begge være glade for, at I kom afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *