Kanal Tux
autoskade

Den dumme bule i bilen!

Kender du det når man får buler i bilen? Når man har lånt den ud til nogen og de kører ind i noget mens de har lånt den og der kommer en stor synlig bule i den flotte, flotte bil? Eller endnu værre: du kører selv ind i en lygtepæl på parkeringspladsen hvor du bare prøver at bakke ud fra parkeringsbåsen så du kan komme hjem af! Og der kommer bare en stor træls bule lige der bag på din bil. Eller måske kommer der bare en lille bule og du tænker ved dig selv “ah det er bare en lille bitte bule det gør ikke så meget det er der ingen der lægger mærke til” men det ligger alligevel i dit baghoved hver gang du er ude at køre at den lille bule er der og hvad nu hvis folk ser det? eller hvad nu hvis din kone ser det og endnu en gang minder dig om at du skal køre ordentligt og måske endda minder dig om hvordan hun bestod køre prøven i første forsøg mens du var nødt til at tage kørekortet om igen på grund af en dum parallel parkerings test! Hvem har brug for at parallel parkere? Nå ja det havde du jo da du kom til at bakke ind i en anden mands bil og dermed både lave en bule i din egen skønne bil og i hans.

Hvad kan jeg gøre ved den bule i bilen?

Nu sidder du måske og tænker at dit løb er kørt. Der er ikke noget at gøre ved den bulke du må bare acceptere at den er der for du har jo heller ikke råd til at fikse den? Se der tager du heldigvis fejl! Vi kan nemlig tilbyde dig en yderst professionel reparation af din bule i din bil til meget få penge og tilmed gøre et smukt stykke arbejde og på kort tid så din kone slet ikke behøver at vide at den har været på værksted! Har vi fanget din opmærksomhed? Ja det tror jeg vidst nok vi har! For imens du er på arbejde kan vi fikse din bule i bilen så du kan kære hjem i den igen med god samvittighed!

Reparation af buler i Nordsjælland og Hillerød

Så bor du i Nordsjælland eller i Hillerød, så kom ind forbi os og få et godt tilbud! For ingen mand burde opleve at køre rundt i sit fine køretøj og føle sig forlegen over at blive set i den fordi den har en bule i siden eller bagpå! Hillerød er en by og købstad som indeholder over 31.000 indbyggere. Byen ligger centralt i Nordøstsjælland.

Du kan også ringe til os og få et godt tilbud eller du kan sende os en mail og så kan vi sende dig et katalog tilbage på mail hvor du kan se en oversigt over priser og tilbud vi kan tilbyde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *