Kanal Tux
rene trapper

Hvad er ejendomsservice i det hele taget?

Ejendomsservice er et erhverv, hvor man tager sig af ejendomme. Dette kan for eksempel være ved at pudse vinduer, vaske trappeopgange, skifte pærer, rense måtter, ordne havearbejde og meget, meget mere. Måske synes du, at det lyder lidt som noget, en vicevært kunne lave, og det er da faktisk også under overkategorien ’ejendomsservice’, viceværten hører til. Når man arbejder inden for dette erhverv, er det vigtigt, at man kan gå praktisk til værks, og at man er ferm med fingrene til en hvis grad. Derudover er det vigtigt, at man er nogenlunde fleksibel, da jobbet har en stor bredde, som det tydeligt ses i oplistningen af de mange evner, man skal besidde, hvis man har et job inden for området.

Et job i denne felt kan være meget varierende – både med hensyn til arbejdsopgaver, men også med hensyn til arbejdstider. Det kan være, at der er nogen, der foretrækker at få ordnet opgaverne om natten, hvor det ikke forstyrrer nogen, og det kan også være, at der er nogen, der får akut hjælp til for eksempel at få skiftet en pære. Der findes naturligvis også jobs inden for branchen, hvor man kan sikre sig en stilling med en mere fast arbejdstid, hvis det passer bedre med privatlivet.

Sådan ved du, om ejendomsservice er noget for dig

Hvis du er interesseret i et job i branchen, er det naturligvis en god idé at gøre op med sig selv, hvad man ønsker i et job, og hvor mange ambitioner man har. Vil man gerne stige til tops, have indflydelse i erhvervslivet og tjene kassen, er det nok ikke lige jobbet for dig at skrubbe trapper dagen lang. Det er naturligvis ikke det eneste, man laver på jobbet, men det er trods alt vigtigt at se indad og vide, hvad man vil med sit arbejde. Et job inden for dette erhverv er derfor for dig, der er glad for at gå praktisk til tingene, og som kan lide at være i gang hele tiden.

En ting, der også er vigtig, hvis man vil have et sådant job, er, at man kan lide at se og snakke med mennesker. Selvom det ikke nødvendigvis fremgår af arbejdsbeskrivelsen, er det uundgåeligt at have kontakt til andre mennesker, når det er deres opgaver og ønsker, man skal opfylde. Specielt er det vigtigt, at man kan kommunikere med kunden og sikre sig, at man har udført opgaven på tilfredsstillende vis, og desuden at konsultere sig med kunden, inden man går i gang, så man er sikker på, at man er i stand til at yde den korrekte service, og så der ikke sker nogen misforståelser. Er du interesseret i et job inden for felten, er der gode muligheder i områderne i og omkring Valby og Vanløse, hvor der naturligvis også er brug for folk, der altid er klar til at hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *