Kanal Tux

Er det kun de prof der bruger de nye retro badmintontasker?

Jeg har de seneste gange jeg har set badminton i fjernsynet lagt mærke til at de professionelle spillere bruger nogle badmintontasker der minder meget om dem jeg selv havde da jeg spillede for 40 år siden. De er nærmest firkantede og så med en enkelt hank til at bære den i, ikke nogen skulderrem eller andet til at bære den som rygsæk. Jeg har ikke set nogen unge bruge den slags tasker nede i klubben, eller for den sags skyld spillere på 50+ som mig selv. Der er kun Henrik som har en gammel læder Yonex badmintontaske fra de helt gamle dage, den er også blevet pudset og plejet de sidste mange år. Han var lige ved at smide den ud da den en hank gik i stykker, men så fik han den lavet ved en læder-smed og så kunne den holde et par år endnu. Selvom vi flere gange har tilbudt at vi ville give ham en ny, bare for at han ville smide den gamle sag ud, så har han gang på gang afvist at skille sig af med sin gamle badmintontaske. Du kan se Lee Chon Weii med en af de nye tasker på dette link: youtube

Jeg tænkte at der da måtte være nogen af de nye retro badmintontasker til salg, for ellers gav det jo ingen mening at mærkerne laver dem, så jeg gik ned i den lokale sportsbutik. Ekspedienten var ikke lige så skarp i badminton, men han vidste da at de ikke havde den type taske som jeg beskrev for ham, hvilket fik mig til at undre mig endnu mere. Hvor kunne man få de nye badmintontasker henne? Jeg gik så på nettet for at lede og her fandt jeg faktisk nogen af de nye tasker på: badmintontaske.dk. Jeg tænkte det var spøjst at de ikke var i de almindelige butikker, så jeg skrev en mail til webshoppen for at høre om de havde mange på lager og hvem der købte dem. Der gik ikke længe for jeg fik svar og det viste sig at de slet ikke solgte nogen af dem. De unge spillere i dag ville meget hellere have badmintontasker som kunne børes som rygsæk når de skulle til og fra træning. Hvilket giver god mening og så ville de gerne have en noget større taske, så de kunne have mere udstyr med. Jeg kunne kun give ham ret og må derfor konkludere at det kun er de professionelle der bruger de nye retro badmintontasker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *