Kanal Tux
kloak

Få lavet inspektion med kloak TV, hvis du har mistanke om rotter

Rotter er et seriøst problem både i byen og på landet. De kan ødelægge kloakken. De kan komme ind i huset og sprede sygdomme. Hvis man har restaurant, kan man få en sur smiley, hvis der kommer rotter ind i køkkenet. Rotter bør derfor så vidt muligt undgås, hvor mennesker færdes.

Rotter lever dog i kloakken. De kan derfra nemt finde vej ind i menneskets boliger. Det er sket, at en rotte er kravlet ud gennem et toilet. Hvis der er et hul i en rist, er det også muligt for dem at komme igennem her. Hvis man har mistanke om rotter, bør man med det samme undersøge sagen nærmere.

Det er altid en god ide at kontakte kommunen. Tit har de en rottefænger, der kan hjælpe en. I det mindste med at fortælle, hvem man skal ringe til. For hvis rotterne kommer fra ens private stikledning på kloakken, er det ens eget ansvar. Så kan den kommunale rottefænger ikke hjælpe en. Så er man selv nødt til at få sat fælder op i kloakken. På den måde spreder problemet med rotterne sig ikke.

Firmaer med stor erfaring i kloak TV i forbindelse med rotter

Når man har mistanke om rotter, bør man kontakte et firma med kloak TV. De kan stikke et kamera ned i kloakken og se, hvor rotterne holder til. På den måde finder man ud af, om der er rotter. Hvis de ikke kommer fra ens kloak, må de jo komme et andet sted fra. Man finder også ud af, hvor i kloakken rotterne holder til. Kloak TV er derfor en rigtig undersøgelse af ens kloak. Det giver også en ide om, hvor man må skal sætte fælder op henne. Hvis man sætter fælderne op de rigtige steder, får man fanget alle rotterne. Så er man fri for det problem.

Der er mange firmaer omkring Holbæk, der kan hjælpe med at lave en undersøgelse med kloak TV. De kører ud til hele Sjælland. Man behøver derfor ikke at holde sig tilbage, hvis man ikke bor i Holbæk. Det er firmaer med mange års erfaring. De kan typisk også hjælpe en med at slippe af med rotterne bagefter. Ellers kan de helt sikkert henvise til et firma, der kan. Ofte har venner eller familie også haft brug for kloak TV. Det kan derfor være en god ide at spørge dem til råds.

Kloak TV kan vise, om du er sluppet af med rotterne

Du kan også bruge kloak TV, hvis du gerne vil vide om rotterne er væk. Hvis du tidligere har haft problemer med rotter, men har gjort noget ved det. Så kan du få et firma til at undersøge, om de nu også er helt væk. To rotter bliver hurtigt til flere. Det handler derfor om at være hurtig, hvis man skal bekæmpe dem. På kloak TV kan man se, om rotterne har reder i din kloak. Hvis de har det, er de ved at yngle. Det er ikke godt. Så kommer der flere rotter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *