Kanal Tux
Billigt hotel

Find et billigt hotel i København

Der er mange, som tænker, at det er dyrt at holde ferie i en storby. Sådan behøver det ikke at være, og vælger du at holde ferie, eller bare at tage en weekend, i den danske hovedstad, kan du finde et hotel, som matcher dine behov og din økonomi. Der findes en lang række af overnatningsmuligheder, hvis du rejser til København.

I bydelene Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Christianshavn og indre by findes et udbyd af hotelværelser til en fornuftig pris. Se f.eks. hos Danhostel Copenhagen City. Ønsker du at overnatte tæt på lufthavnen, finder du ligeledes hoteller i Kastrup. Du kan vælge et værelse til en enkelt person, eller du kan booke et værelse, hvor der er plads til flere. Du bestemmer, og med de mange valgmuligheder er det nemt at finde overnatning, som passer til dit behov. De fleste hoteller tilbyder ligeledes mad og drikke, så du kan komme godt fra start, inden du tager på udflugt i København.

Spar penge på hotel, og brug dem på oplevelser

Det kan være irriterende, hvis størstedelen af rejsebudgettet skal bruges på overnatning. Muligheden for at tage ud på restauranter, museer og storbyeventyr bliver begrænset, når pengene er brugt på et hotel. Hvis du langt hellere vil bruge dine penge på oplevelser, skal du finde dig en billig overnatningsmulighed. Det kan være en god ide at booke i god tid, hvis du skal være sikker på, at de billige værelser ikke er lejet ud. Særligt hvis man er mange, eller har et ønske om at bo et særligt sted i København, skal man huske at tage kontakt til hotellet i god tid inden rejsen og booke sig ind. Hvis man alligevel er lidt sent ude, og skal være sikker på at finde en så billig løsning som muligt, skal man være åben for at være lidt fleksibel, når det kommer til placering. Rejser man et stykke væk fra indre København, kan man finde et udvalg af hoteller til billige penge. Vælger man at overnatte på en af disse hoteller, behøver man ikke at bekymre sig om transport ind til byen, selv hvis man ikke har en bil. Den offentlige transport i København og i byerne omkring er let tilgængelig, og der er mange afgange i timen.

Nemt at komme rundt med offentlig transport

Uanset hvor du vælger at overnatte, er det nemt at komme rundt, når du besøger København. Der findes et hav af busser, som kører med ca. 5 minutters mellemrum. De kører til de fleste gader i byen, så du undgår at skulle på længere vandrerture. Foretrækker man at rejse med metro, er det bestemt også en mulighed. De kører med et kort tidsinterval, og ankommer man til København med fly, kan man med metro være i indre by på ca. 15. minutter. Toget kører selvfølgelige også i København. Fra hovedbanegården kan man komme næsten alle steder hen. Til stationerne i hovedstaden, til byerne på Sjælland og i resten af landet, og selv udlandet kan man finde afgange til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *