Kanal Tux
mercedes benz

Flexleasing – Få finansieret dine ting

Når man skal have financierer noget er det altid en god idé at kigge sig omkring efter forskellige løsninger, da de løsninger som måske i første omgang lå lige til højrebenet, ikke altid er dem som man bedst kan regne med. Du skal tænke dig rigtigt godt om, før du begiver dig ud i et lån som du måske ikke kan financieren. Problemet som rigtig mange dansker har er at de er alt for faslåst til en enkel måde at tænke på og slet ikke er i stand til at tænke i andre henseende. For eksempel er der mange som bare automatisk tror at de kan og skal gå ned i banken og låne penge til en given ting når de i virkeligheden har meget bedre af at vælge en anden form for finansiering.

Flexleasing er en af mange måder hvorpå du kan få dine ting i hænde uden at betale ved kasse et

Der er mange som slet ikke ved at man kan lease ting og som slet ikke ved hvad konceptet går ud på. Meget enkelt kan man forklare det med at man groft sagt laver en eller form for en lejekontrakt  eller en aftale som gælder som en kontrakt i mellem to partredere hvor den ene gælder som en slags udlejer eller en långiver, ham kan vi kalde for leasinggiveren og den anden er modtager af lånet af penge, dette kan man så kalde for  leasingtager.  Det er dette som i det normale låns verden ville kalde debitor og kreditor. Udlejeren er som sådan set helt og givent den juridiske ejer af den ting som man har leaset og hvor på den anden måde så er lejeren den som helt og holdent opnår retten til at anvende denne ting eller aktivet til gengæld for regelmæssige leasingydelser, som man kan sige er afdrag på lånet. Dog er leaseren på ingen måde i stand til at kunne kalde tingen eller aktiviteten for ens.

Flexleasing er en meget populær måde hvorpå du kan afbetale for ting

Lejeren skal så også accepterer at overholde de forskellige betingelser som leasing ejeren har valgt skal gælde for hans ejendommen eller  det udstyr som du har valgt at brygge udstyr. For eksempel kan man når en person som har flexleaset eller lejet en bil  af en anden person blive enige om med leasing giveren, at bilen kun vil blive anvendt til privat brug i stedet for at den for eksempel skal bruges til at drøne rundt på alverdens landeveje som udstyr til for eksempel et flytte firma. Ved flexleasing kan du altså få en ting som du måske ikke på givende tidspunkt kan eller vil betale for, men alligevel har brug for. På denne måde kan du få tingene i hånden og påbegynde at for eksempel at køre bil selvom du ikke har penge til det eller ikke må låne af for eksempel banken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *