Kanal Tux
reklamebil

Folie til biler er en trend, der beskytter din bil

Mange bilejere vælger i dag at få beklædt deres bil med folie, der findes mange grunde til at dette gøres, for det første kan man give sin bil et unikt udseende med folie til biler, man kan designe sin bils udseende som man vælger, og endda beklæde den med et eller flere familiefotos, hvis det er det man ønsker. Andre vælger at få folie til deres biler af reklamemæssige årsager, der er ingen bedre måde, at reklamere for sin virksomhed, end som at køre rundt med reklamen på sin bil, dette har taxaer gjort i flere årtier. Men udover at have en bil, der skiller sig ud fra andres i farve, mønstre og eventuelt med billeder, er der en fornuftig grund til at få folie til biler i Aalborg og Hjørring. Folien sætter sig fast på lakken og skåner derfor ens bil mod stenslag, overfladiske ridser, vejsalt og generelt mod vind og vejr, det kan derfor spare en mange penge på sigt, at beklæde sin bil med folie.

Sådan foregår beklædning med folie til biler i Aalborg og Hjørring.

Det er muligt selv at komme folie på sin bil, men ønsker man et godt og langtidsholdbart resultat kan det godt betale sig at få hjælp i Aalborg eller Hjørring. Som bilejer skal man være opmærksom på, at man skal undvære sin bil i nogle dage, typisk mellem 3-5 dage når der skal folie på bilen, selve processen med folie til biler tager omkring en dags tid, men der er andre faktorer, der spiller ind før dette kan lade sig gøre. Når man afleverer sin bil for at få folie på den er det vigtigt, at den kommer lige fra en bilvask, er bilen ikke ren når den afleveres opkræves et ekstra gebyr fra værkstedet, da de selv må køre den til nærmeste bilvask. Det er vigtigt, at bilen er ren når der skal folie på den, ellers har folien ingen chance for at sætte sig ordentligt på lakken, hvilket giver et dårligt resultat. En af grundene til, at bilen er væk hjemmefra nogle dage når der skal folie til biler i Aalborg og Hjørring er, at lakken skal være stuetemperatur før folien kan sættes fast, og derefter have lov at stå yderligere 12 timer i stuetemperatur for at folien kan hærde ordentligt. Det er et krævende arbejde, at få folie til biler til at sidde ordentligt, da der er mange hjørner, kanter og buede dele, der kan give problemer under opsætningen.

Det koster folie til biler i Aalborg og Hjørring.

Det veksler fra værksted til værksted, hvad priserne på folie er, man kan vælge at beklæde hele sin bil med folie, eller sætte folie på udvalgte steder. Det har naturligvis også betydning for prisen hvilken bil der er tale om når der skal folie til, større biler kræver mere folie end mindre modeller, men priserne svinger fra 1500 kr. pr. del til 8-9000 kr. for hele bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *