Kanal Tux
klip

Frisør kan hjælpe med en forandring

Kender du også følelsen af at der skal ske noget nyt med ens udseende, et eller andet forandrende? Nogle gange er det lidt der gør en stor forskel.

En tur hos frisør kan gøre en forskel

Vi alle kender formentlig følelsen af at have en trang til forandring. Det er bare begrænset, hvad vi egentlig kan forandre. En tur til frisøren, kan altså gøre alverden til forskel, hvis man kaster sig ud i en ny frisure eller eventuelt en helt ny hårfarve. Det kan være svært lige umiddelbart at finde ud af, hvad der skal laves. Hvis ikke før man har prøvet den helt vilde forandring, er det jo ikke til at vide, hvad der egentlig klæder en. Der er en masse ting der spiller ind i forhold til ansigtsform, øjenfarve mm, som måske man ikke lige selv ved så meget om, men som frisøren har mere erfaring med. Derfor skal du endelig ikke tøve i forhold til at spørge din frisør til råds. Han/hun har garanteret en stak af blade liggende, hvor du kan få en idé i første omgang, om hvordan du forestiller dig din nye frisure skal se ud. Dernæst kan I i fællesskab komme frem til en løsning, der vil klæde netop lige dig. Farve i håret gør også en stor forskel. Det skandinaviske hår har tendens til at have en relativ kedelig farve, vil mange , så derfor kunne lidt striber, der vil give lidt glød også være en mulighed for at vække ansigtet lidt til livs. Du vil utvivlsomt opleve en kæmpe forskel efter endt behandling, hvis du vælger at få farvet det. Det kan både være striber i håret, enten mørke eller lyse, eller det kan være en helfarve. Der findes masser af muligheder og metoder.

At være i trygge hænder hos sin frisør

Hvis ikke du har den store erfaring i forhold til at ligge dit hår i hænderne på en frisør, i hvert fald når det gælder en del hår der skal klippes af, eller måske endda, hvis det skal farves, så er det rigtig vigtigt at du finder en frisør, hvor du føler dig tryg. Besøg et par forskellige frisør saloner og fornem for du føler dig godt tilpas, og hvor stemningen er god. Der vil selvfølgelig aldrig være nogen garanti for at dit hår ender med at se ud som nøjagtig du havde forestillet dig, om end du føler dig tryg hos frisøren eller ej, men ikke desto mindre er det en rigtig god start, at din frisør får dig til at føle dig i trygge hænder og du fornemmer en form for tillid. Dette vil gøre processen mere behagelig og du vil forhåbentlig med ro lytte til frisørens råd, hvis det er det, du ønsker. Det kan også være, at du er fast besluttet på forhånd i forhold til, hvad du ønsker. Frisøren kan sagtens fortælle dig, at det umiddelbart ikke vil være den bedste idé, men det er dit hår, så det er dig der bestemmer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *