Kanal Tux

Hovedlet badmintonketcher, hvad er fordelen?

Vi var nogle venner der snakkede om hvad fordelen ved en hovedlet badmintonketcher egentlig var, vi vidste lidt omkring det og det var at den er lettere at flytte rundt og hurtigere at flytte rundt, og du smasher ikke så hårdt med den.

Det var egentlig det eneste vi vidste, vi besluttede os for at finde ud af det, vi prøvede forskellige hovedlette ketchere fra Victor, Yonex og Li-Ning. Ketcherne var der egentlig ikke meget forskel på kun i forhold til hvor stive de var, dem der var meget bøjelige og lette i hovedet var super lækre at spille med i det flade spil, det var som om det gav et helt andet slag fordi der var så meget “Elastik fornemmelse” når du spiller hvilket faktisk var rigtig lækkert.

Vi ville gerne vide mere så vi gik til vores træner og spurgte ham hvad der var fordelen ved en hovedlet badmintonketcher. Han sagde at som double spiller var det dejligt at have en let ketcher der var nem og hurtig at flytte rundt med, specielt når du går fra defensiv til offensiv på et splitsekund var det rigtig rart, dog slog du ikke lige så hårdt med en let ketcher som med en tung ketcher, men det hele kunne modregnes hinanden.

Han fortalte også at de lette badmintonketcher har lettere ved at knække hvis de er strenget rigtig hårdt op (13,5-14 kg) så derfor skulle man passe på sin lette badmintonketcher hvis de var strenget hårdt op, ikke smide med dem osv, for så kunne de risikere at de knækkede ret hurtigt.
I kan se en lille video med Acsaber FB herunder, Yonex’s letteste badmintonketcher.

Vi snakkede også om den nye Arscaber FB fra Yonex, som er den letteste badmintonketcher på markedet, vi prøvede den og den var super lækker at spille med, vi kunne næsten ikke mærke vi havde ketcheren i hånden og vi havde et rigtig godt “svirp” i håndledet fordi den var så let, vi prøvede at slå nogle smash med den og kunne godt mærke forskel på hvor hårdt vi slog, men vi kunne til gengæld også mærke forskel når vi spillede fladt spil eller vi hurtigt skulle ned efter en lang serv i en double, der var det super lækkert at have en let ketcher så kunne vi også hurtigt være klar igen. De lette badmintonketcher er super lækre, og der er både fordele og ulemper, men klart flest fordele ved dette. Jeg har faktisk selv købt Arcsaber FB på badmintonketcher.dk efterfølgende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *