Kanal Tux
hundemad

Hundefoder skal tilpasses til hundens race og alder

Alle der er ejer af en hund vil deres hund det aller bedste. Derfor er de fleste også villige til at gå langt for at deres hun får det bedste af det bedste foder der er på markedet.

Vælg foder så det passer til den specifikke hund

Der er stor forskel på hundefoder fra producent til producent. Det vigtigste man skal gå efter når man er på jagt efter hundefoder til sin hund er at finde noget der passer til den specifikke race. Er det en lille race er det for eksempel godt at gå efter en slags foder mens det er godt at give noget andet foder til en af de større racer. Nogle vælger at lade deres hundefoder stå fremme hele dagen så hunden kan gå og spise så snart den har lyst. På den måde sikrer man at hunden får noget at spise lige så snart den er sulten. Andre vælger for eksempel at stille maden frem tre gange i løbet af dagen så den kun får maden på tre faste tidspunkter, morgen, middag og aften. Så kommer hunden ind i en bestemt rytme hvor den ved hvornår der er mad. Nogle hunde er meget grådige og spiser ofte det hele op med det samme mens andre hunde tager det stille og roligt og hellere vil nøjes med lidt ad gangen. Det er meget forskelligt fra race og til hundens natur hvor meget de ønsker at spise og hvad de ønsker at spise når de er sultne. Nogle racer er generelt bare mere grådige af natur mens andre er mere tilbageholdende med at spise.

Vælg hundefoder med højt næringsindhold                

En anden vigtig ting er at finde noget foder der har et højt næringsindhold. Både så hunden bliver mæt men også så den ikke bliver fejlernæret. Det er nemlig ikke alt hundemad der er lige godt for hunden. Det er derfor vigtigt at vælge hundefoder i god kvalitet for at sikre det bedste til sin hund. Der findes også foder tilpasset til hundens alder. Det vil sige hvis det er en ung hund så er det en særlig foder man skal købe til hunden frem for hvis det er en ældre hund. Det kan derfor være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige produkter da man både skal tage hensyn til hundens alder samt hundens race. Der er også stor prisforskel i mellem de forskellige produkter så der må man også overveje hvor meget man har lyst til at betale. Hvis man køber det billigste er det dog ikke sikkert at det er af den bedste kvalitet så det skal man også lige tænke over inden man vælger produkt. Ellers kan man også prøve sig frem og finde det produkt som ens hund foretrækker mest. Bor man i Silkeborg eller i området omkring kan man nemt finde gode og billige produkter der samtidig er af god kvalitet og til hvilken som helst race og alder af hund der er tale om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *