Kanal Tux

Hurtigt internet? Hvad skal du være opmærksom på – Læs med her!

Har du brug for hurtigt internet? Og hvor hurtigt internet har du egenligt brig for? Spørger du tit dig selv disse spørgsmål, så læs med her.

Når der er snak m hastighed på sin internetforbindelse, kan der nemt være stor tvivl, især hvis ikke man er sat helt ind i hvad det egenligt er, og hvad man har brug for. Det kan derfor være svært at finde den rigtige forbindelse for rigtig mange.

Helt basalt som forbruger behøver man ikke den hurtigste bredbåndspakke, med de højeste Mbit. Selvom nogle tror dette er godt, så behøver det ikke være bedre end en lille pakke, hvis man måske kun er en eller to personer der anvender forbindelsen. Det gør ikke forbindelsen meget hurtigere at have mange Mbit hvis man ikke er mange der anvender forbindelsen.

For langt de fleste har et forbrug der passer til omkring 10-20 Mbit. Dog er det vigtigt at vide for dig som forbruger, at når udbyderen har en forbindelse ”op til” 10 eller 20 Mbit, så kan du ikke være garanteret denne forbindelse med en almindelig bredbåndspakke. Det skyldes simpelthen at der er minimumshastigheder på, og det vil være denne hastighed du kan regne med, og ikke den du køber, men selvfølgelig skal minimumshastigheden være tæt på den hastighed du køber.

10 Mbit – er den mest almindelige for langt de fleste. Med denne forbindelse kan du streame videoer i fin kvalitet og downloade mindre filer. Denne henvender sig typisk til et par, eller bare 2 personer. Dog skal man være klar over at hvis begge vil streame film på samme tid, kan dette blive svært med en 10 Mbit forbindelse. Prisen vil være omkring 200 kr.

20 Mbit. – er den bedste forbindelse for en familie på omkring 4. Det er en rigtig god løsning, fordi alle typisk ikke er på nettet eller streamer film på samme tid af døgnet. Det er altså en forbindelse der egner sig rigtig godt til flere end to personer. Den koster typisk omkring 240 kr. i måneden, men selskaberne holder ofte tilbudskampanger på denne forbindelse.

50 Mbit – er ekstrem hurtig og er ikke beregnet til særlig mange. De fleste har slet ikke brug for så hurtig en forbindelse, og du vil typisk ikke have nogle begrænsninger med denne løsning. Den koster omkring 350 kr. i måneden.

100 Mbit. – er en løsning som de færreste overhovedet skal overveje. Det vil typisk være til et firma eller lign, at denne løsning skal komme på tale. Den eneste begrænsning ved denne løsning er, at den ikke kan opnås i hele landet. Den koster ca. 400 kr. i måneden.

Vi anbefaler du tjekker priserne på bredbånd på InternetTjek.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *