Kanal Tux
puder

Hvad er en god seng?

Der er delte meninger om, hvad en god seng er. Time2Sleep tager højde for de mange meninger om gode senge og har derfor altid et imponerende stort udvalg af senge og tilbehør. Butik både i Valby og København sikrer dig nem adgang til at finde din nye seng. Få overblik online og prøv sengene i butikken. Altid sidste nye modeller af de gode senge, du søger efter.

Mange mærker

Jensen, Tempur, Auping og mange flere – gode mærker til gode priser, det er gode senge hos Time2Sleep. Er du til en seng med ramme og madrasser, kan du vælge mellem et utal af forskellige typer, mærker og størrelser. I en dobbeltramme kan du vælge at lægge én stor dobbeltmadras, du kan også lægge to enkeltmadrasser – på den måde kan både du og din partner sove ideelt for jeres størrelse og kropsvægt. Ikke to mennesker er ens, og det er du og din partner sikkert heller ikke, så en god seng for dig er ikke nødvendigvis en god seng for din partner. En elevationsseng tillader dig at hæve hovedgærde eller fodende, så du kan sove med benene eller hovedet let opad. Desuden kan du i en elevationsseng sidde behageligt med bogen eller computeren inden sengetid eller med morgenmad på sengen søndag morgen – du behøver ikke have fysiske skavanker for at vælge en elevationsseng. Gode senge er gode mærker, og når du besøger Time2Sleep vil du finde et stort udvalg af netop de kendte mærker, du søger.

Hård eller blød

Når du sover, er det pointen at din krop skal slappe af, så du vågner frisk og veludhvilet efter en god nats søvn. For at din krop kan hvile, skal den ligge godt, og det kræver det korrekte liggeunderlag, når du sover. Ved du, om din krop hviler bedst på et blødt eller et hårdt underlag? Eller midt i mellem? Hos Time2Sleep finder du råd og vejledning hos det kompetente personale, der har erfaring med at vurdere, hvilken hårdhed, du bør vælge i din nye seng. Gode senge hos Time2Sleep har mange forskellige hårdhedsgrader, mange forskellige mærker og mange forskellige priser – du kan altid finde gode senge inden for dit budget i én af butikkerne i København eller Valby. Kig forbi og få hjælp til at finde den helt rigtige seng til dig.

Besøg Time2Sleep

Butikker i både Valby og København og mulighed for at se det store udvalg af gode senge og priser online, gør Time2Sleep til stedet, du skal besøge, når du skal have en ny seng. Selv om du ikke lige står og skal have ny seng nu, så kig forbi butikken og prøv, hvad du synes er gode senge. På den måde er du klar til at slå til, når du skal have ny seng, og et godt tilbud byder sig. Time2Sleep forhandler nogle af de bedste mærker til konkurrencedygtige priser og har altid de sidste nye modeller klar i én af butikkerne i Valby eller København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *