Kanal Tux
smoothie

Hvordan NOKA fungerer som kur

At være på slankekur er efterhånden blevet mere og mere moderne. Det er blevet moderne at være slank eller i hvert fald forsøge at blive slank, så det prøver størstedelen af befolkningen efterhånden på. Derfor kan det da heller ikke undre nogen, at der er i forlængelse af det er blevet et helt marked ud af forskellige mere eller mindre alternative og effektive slankebehandlinger.

Når man vil på slankekur

Hvis man gerne vil på slankekur, må man først overveje, hvilken form for metode man ønsker at benytte sig af. Nogen vælger at betale sig fra det og få foretaget operationer på privathospitaler eller lignende steder, andre vælger at skære voldsomt ned på kalorieindtaget og andre igen bruger slankeprodukter som erstatning for måltider.

Uanset hvad man er til, er det en god ide, at man beslutter for at gøre én kur eller én ting og så prøve at gøre det fuldt ud over en prøveperiode. Hvis man ikke giver det en chance, har man nemlig heller ikke mulighed for rigtigt at teste, om den virker. Man kommer ikke udenom, at det vil blive svært og hårdt, så det er mindst lige så vigtigt, at man er mentalt indstillet på at kunne klare det.

Om NOKA kuren

NOKA kuren er en form for kur, hvor man spiser produkter produceret af NOKA.

Der er bl.a. mulighed for at købe forskellige former for slankende morgenmad, forskellige former for drikke som milkshakes og sportsshakes, middagsretter, tilbehør eller forskellige slags snacks og slankende barer. Så kan man selv vælge, hvor skrap ens kur skal være. På hjemmesiden for kuren kan man desuden se en oversigt over, hvad de som firma anbefaler ud fra, om man vil tage sig lidt, mellem eller meget. NOKA kurens brand er, at et varigt vægttab skal ske på ens egne betingelser, dvs. at man selv skal skræddersy, hvordan man vil have det.
Hvis man køber nogle af produkterne, så gælder det om, at man skal følge anvisningerne og ikke spiser det som noget ekstra. Det er nemlig her, det kan blive farligt. Hvis man f.eks. vælger at købe nogle af barerne, er det vigtigt, at man spiser dem som erstatning for et måltid og ikke en erstatning for lækkersult eller snack. Barerne skal nemlig dække for et måltid, så selvom de er slankende, er der alt for mange kalorier i dem, hvis det er under kategorien ”hyggespisning”. Er det som et måltid, er der derimod temmelig få kalorier i, og det vil have en effekt.

Det er en kur, der er landsdækkende, dvs. at man kan købe produkterne uanset, hvor man bor henne.

Man kan enten vælge at købe produkterne online eller at opsøge nogle af de fysiske butikker rundt omkring i landet. Der er et bredt udvalg af butikker både på Sjælland, Fyn og Jylland.

Man kan bruge produkter fra NOKA kuren i så kort eller lang tid, man vil. Dog skal man være opmærksom på, at man skal kontakte ens læge, hvis man ønsker kun at indtage slankeprodukter i en periode, der er længere end 3 uger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *