Kanal Tux
blomst

Indretning af kontorer og virksomheder

Betydningen af de rammer vi opholder os i har altid været stor, men de senere år er bevidstheden om denne betydning vokset. Boligindretningen af personlige hjem er der alle dage blevet lagt meget energi i med henblik på at skabe en god bare for privatlivet. I dag gælder det i høj grad om at skabe gode arbejdspladser også på det helt praktiske, visuelle og æstetiske plan. Den nye tendens kommer fra det store udland, hvor flere undersøgelser viser, at medarbejderne knytter sig tættere til arbejdspladsen, føler sig bedre tilpas og er langt mere effektive, hvis der er gjort noget ud af de fysiske rammer. Et helt almindeligt kontor- eller virksomhedsmiljø med standard indretning er simpelthen for kedeligt, der må gerne ske noget mere og leges mere med farver og flotte elementer. Det kan måske virke lidt fjollet eller forkert, hvis et kontor ikke helt ligner et kontor i traditionel forstand, men de danske firmaer, der har valgt at gå nye veje, mærker tydeligt at de ansatte trives bedre og glade for den nye stil.

Tendensen med kreative kontor- og virksomhedsmiljøer er næsten lige begyndt og intet peger i retning af, at den ordinære tankegang og klassiske stil vil være den herskende i fremtidens moderne virksomheder og kontorer.

Kom langt med maling og kunstige planter

Moderne indretning af kontorer og virksomheder følger faktisk nogenlunde den aktuelle mode og trend indenfor boligindretning. Der er en klar tråd imellem det, der er populært i hjemmene og det der kreeres på arbejdspladserne. I udlandet er de gået meget langt og har tænkt ekstremt anderledes mange steder. En del virksomheder og kontorer ligner ved første øjekast slet ikke arbejdspladser. Her hjemme halter vi stadig lidt bagefter, lysten til at bryde med den traditionelle indretning er til stede, men bliver gjort i mindre målestok.

Vil man gerne gøre virksomheden mere spændende for ansatte og besøgende at komme i, så kan det også med lethed gøres med få tiltag og begrænsede midler. Et godt sted at starte er ved farveholdningen, er det hele hvidt i hvidt, – hvilket er det mest almindelige, så få lidt flere nuancer på paletten. Ved bare at male et par enkelte vægge i flotte toner, vil der straks opstå en ny og bedre stemning. Tilføj gerne nogle kunstige planter, intet bryder et lidt goldt miljø bedre. Kunstige planter fremstilles i dag på en måde, så de slet ikke kan skelnes fra den ægte vare og så skal de ikke vandes. Kunstige planter findes i mange forskellige udgaver og størrelser og er eminente til dekoration alle steder.

Få professionel assistance til indretningen

Skal et eller flere lokaler i virksomheden have et tiltrængt løft og fremstå mere tidssvarende, så få en indretningsarkitekt til at assistere. En indretningsarkitekt har blikket for hvordan store ændringer skal gribes an, men står også gerne for mindre opgaver indenfor styling, som bare farvesætning af vægge og kunstige planter. Med denne hjælp bliver rammerne hurtigt moderne og harmoniske og får et gennemført og seriøst udtryk.

Kilde: http://www.bonica.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *