Kanal Tux
cykelhjelm

Kender du Abus cykelhjelm?

Kender du mon mærket Abus eller du har hørt om det? Abus er et tysk mærke der specialiserer sig i ting til cykler og cyklister. De startede deres efterhånden mange årige historier og gode rygte med at producere hængelåse og herefter cykelkæder. I dag er de også i særdeleshed kendt for at lave de meget populære Abus cykelhjelme, som helt bestemt lever op til den tyske kvalitet landet er så anerkendt for. En Abus cykelhjelm fås i et stort udvalg af modeller og farver, det er bare med at finde sin favorit og den der matcher budgettet bedst.

Køb din Abus cykelhjelm her.

Har du brug for en Abus cykelhjelm?

Danmark er faktisk et af de lande i verden hvor flest, procentvis af befolkningen, ejer en cykel. Vi cykler på job, i skole, til fest, med børnene i barnesæde og med indkøbsvarer i kurven. Vi cykler fordi det er nemt, sundt og godt for miljøet. Og så er det noget billigere i drift end en bil, så man så tilmed også skal finde en parkerings plads til. Fordi så mange cykler, er trafikken – især i myldretiden ved morgen og eftermiddagstid, tung og ret farlig, især i de større byer. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en cykelhjelm. Med en Abus cykelhjelm passer du på dig og selv og dit hoved i trafikken. Alt for mange voksne cykler uden cykelhjelm og risikere livsfarlige mén som følge af en ulykke på cykel. En Abus cyklehjelm gør dig sikker i trafikken og fås til både mor, far og børn. For at være en god rollemodel for sit barn eller børn, bør forældre der cykler med eller sammen med deres børn også selv ifører sig en sikker cykelhjelm. Heldigvis findes der mange smarte, lettet og budgetvenlige modeller på markedet efterhånden.

Her finder du en Abus cykelhjelm

Abus cykelhjelme forhandles over det meste af Europa og selvfølgelig også i Danmark. De kan købes på forskellige webshops på nettet eller hos diverse cykelsmede og cykelforhandlere. Når man skal købe en ny cykelhjelm kan det være en god idé at prøve den på først. Dem må nemlig hverken være for stor, for lille eller føles for tung. Er du på jagt efter Abus cykelhjelm findes der eksempelvis en forhandler med fysisk butik i Skanderborg, som har et stort udvalg af hjelme fra netop det mærke. Mange voksne synes måske de ser lidt småfjollede ud med en cykelhjelm på, også selvom de godt ved det er det sikreste valg når man færdes på cykel i trafikken. Derfor er det naturligvis væsentligt at finde en hjelm som man både synes føles tilpas at have på, men også en som man synes er pæn eller i hvert fald bare er neutral at se på. Endelig er det nok de færreste, der ønsker at gå ud og bruge en formue på en cykelhjelm, pris er derfor naturligvis også en væsentlig faktor når der skal findes nye cykelhjelme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *