Kanal Tux
Lillian vandt

Lillian vandt 5000 kr. fordi hun brugte bet365 bonuskode

Lillian er pensionist og manglede lidt mere spræl i hverdagen. Hun var blevet træt af de mange 7-kabale spil, og efter manden døde, skulle der ske noget mere. Hun blev gjort opmærksom på, at man kunne spille ”den ene armede” på det der internet. Efter lidt hjælp fra svigerdatteren, var hun godt klædt på, til at gå på opdagelse. Hun prøvede mange spillesteder, men bet365 var hendes favorit. Her kunne hun få en bet365 bonuskode, der gav en fordelagtig bonus, ved hendes første indbetaling. Det gav hende 50 frie spins, hvor hun var så heldig at vinde 5000 kr.

Nu er der lidt til børnebørnenes julegaver

Lillian er yderst taknemmelig for at hun vandt pengene, og hun prøver på nuværende tidspunkt at gå efter en endnu større gevinst. Indtil videre har hun vundet 500 kr. og en enkelt gang 200 kr. Men som hun siger, kan man ikke være lige så heldig hver gang. Hun glæder sig bare til at se børnebørnenes ansigter, når de ser hvilken julegave hun giver dem. Med de 5000 kr. har der nemlig været mulighed for at købe en lidt dyre julegave, og det er noget Lillian synes om. Det betyder noget for hende, at hendes børn og børnebørn for det bedste. Det gælder også når de har tid til at besøge hende, det holder hun så meget af. Når hun ikke har besøg, strikker hun eller går med hunden Pjevs. Der bliver også tid til at spille på computeren, hvilket er blevet hendes nye hobby efter manden døde. Da manden døde, havde de slet ikke en computer, så Lilian vidste slet ikke hvordan man skulle betjene sådan en. Men det var sønnen der gav Lillian hendes computer, så hun kunne følge lidt med i udviklingen, og måske med tiden finde et virtuelt netværk, hvor hun kunne få nogle venner. Dette ligger dog langt ude i fremtiden, da Lillian lige nu, kun kan finde bet365, og andre spillesider. Sønnen og familien må acceptere at det er så langt Lillians evner rækker.

Bet365 giver Lillian fremtidsdrømme

Lilian drømmer om den største gevinst eller bare en gevinst, der kan betale en rejse til Maldiverne for hele familien. Da Lillian var ung, tilbragte hun en stund der, og har altid ønsket at komme tilbage, og opleve det igen. Det er langt tid siden at Lillian sidst rejste, men hendes afdøde mand, ville ikke rejse mere, efter de kom op i alderen, der kunne jo ske så meget med sådanne nogle ældre mennesker, som han sagde. Dette indser Lillian nu, efter hans død, at hun ikke er enig i. Hun vil gerne ud og rejse, og det har hun mulighed for nu. Hun ved ikke at sønnen at overraskelser i ærmet. Hun vil nemlig give Lillian en rejse til Maldiverne i julegave her til jul. Han glæder sig til at se Lillians ansigt, og forventer også at hun fælder en lille tåre og giver ham et kram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *