Kanal Tux
Kviklån

Hvis man tager et kviklån med omtanke, så er der ingen ko på isen

Vi kender det alle sammen: Vi står nede i supermarkedet, og der er tilbud på lige præcis den ting, den vare vi har brug for. Opsparingen slår desværre bare ikke til, og banken er ikke en mulighed, da det vil tage for lang tid at få lånet godkendt. Her kommer man bruge et kviklån, og hvis man ellers er person som har omtanke, kan man oven i købet gøre det med god samvittighed. Der er mange ting vi skal bruge penge på af nødvendigheder. Vi skal betale for el, for varme og for mad. Børnene skal have nyt tøj, nye sko, og de skal også have penge til mad i kantinen. Hvad med ferie? Det skal man også på. Det skal man, ellers så får man stress. Et kviklån kan hjælpe med alle disse problemer. Hele vores liv kan gå med at bekymre sig, om man nu har penge nok. Det har man sjældent, i hvert fald lige nu og her, men det betyder ikke, at man ikke har det i det store billede. Hvis man bruger hele sit liv på at tænke, om man nu har penge nok, så glemmer man helt, at der er noget større end det. Der er nemlig det som hedder livsglæde. Penge kan føre til livsglæde, men den kan også dræbe den, hvis man ikke føler man har nok af dem. Et kviklån med omtanke kan lette en byrde fra ens skuldre, og bringe glæde tilbage i vores liv.

Få et kviklån lynhurtigt

Et kviklån får naturligvis sit navn fra det faktum, at det går hurtigt. Meget hurtigt. Det betyder at du kan være hvor som helst, og stadig betale for det, som du har brug for. Nu om dage, efter indførelsen af NemID, kan man nemt og hurtigt blive godkendt til pengene, uden om bank og alt for mange løftede pegefingre. Mange af os havde en far, som altid sagde: ”Man låner ikke til forbrug!” Men de fleste fædre kommer også fra en anden tid. En anden tid, hvor lån ikke fungerer, som de gør i dag. Det kan være hårdt at se alle de andre, have det, man selv gerne vil have, og samtidig føle, at man aldrig vil kunne få det. Der er aldrig det fornødne rum i budgettet.

Læg dit budget om og tag et kviklån

For at skabe råderum i dit budget med et kviklån, er det vigtigt, at du kender dit budget. Det er ikke bare et godt råd i forbindelse med at tage selve lånet, men et godt råd generelt, Hvis du kender din økonomi ud og ind, og har et stærkt budget, så vil man også altid være forberedt på at kunne tage et kviklån. Da man ved, hvordan tingene hurtigt kan omlægges, kan man også hurtigt overskues, hvordan kviklånet passer ind i det store billede. Derfor kan man trygt tage et kviklån, hvis man har omtanken med sig.

Kilde: www.cibank.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *