Kanal Tux

Min nye badmintontaske

Forleden dag var jeg ned og skulle have en ny badmintontaske i den lokale Sportmaster. Jeg blev dog ikke hjulpet det store af de ellers normalt så flinke butiksmedarbejdere. Det skal så siges at det samme er sket når jeg har skulle have badmintonketcher. Der er desværre ikke det store udvalg og så har de slet ikke mit ynglings mærke Yonex. Jeg anser jo selv Yonex for at være det bedste mærke i verden. De laver bare efter min mening det bedste udstyr og så samarbejder de med de største stjerner i verden, fx Lin Dan og Lee Chong Wei. Men det jeg leder efter i en badmintontaske er en taske som kan bæres som rygsæk, da jeg nyder at cykle til træning i foråret og om efteråret. Ud over dette skal den gerne have 3 rum, så jeg er sikker på at jeg ikke løber tør for plads. Den badmintontaske jeg har i dag er kun med 2 rum og jeg føler tit at jeg mangler lidt plads, især når jeg skal til turnering, eller skal have regnbukser og regnjakke med i tasken til hvis nu det er dårligt vejer når jeg skal hjem.

Grunden til jeg leder efter en ny badmintontaske er fordi den gamle i sidste uge ikke kunne holde til mere, den ene lynlås gik til da jeg havde stoppet alt mit våde tøj ned i den og ville lyne den med lidt ekstra kraft som så mange gange før når den er lige fyldt nok. Men denne gang fik den nok og lynlåsen delte sig i 2 efter den skulle være samlet i en. Den var dog også 5 år gammel så mon ikke den har udtjent sin værnepligt. Det var faktisk den først badmintontaske jeg nogensinde har anskaffet mig, så det er da lidt sørgmodigt at den skal smides ud, men uden lynlås og uden skulderstropper bliver det sin sag at holde udstyret tørt hvis det regner når jeg skal cykle til badmintontræning.

Nu hvor min lokale Sportmaster ikke kunne hjælpe mig gik jeg på jagt på nettet og som så mange andre gange blev google min redning. Jeg søgte på badmintontaske og fik en liste af shops som jeg begyndte at kigge igennem og inden længe havde jeg fundet en taske som jeg mente skulle være min næste, eneste problem var bare at den var udsolgt og jeg kontaktede derfor Sport-net.dk, som var shoppen som havde den til salg og heldigvis var de ved at bestille varer fra Yonex og kunne derfor sagtens have en ekstra taske med på den bestilling. Der gik kun 3 dage, så havde jeg min nye badmintontaske som jeg er blevet utrolig glad for, især på grund af det ekstra rum, så jeg nu ikke løber tør for plads på noget tidspunkt. Det eneste lille problem er at jeg nu er begyndt at rode mere i min taske, da der nu er plads til at jeg kan rode mere.

Du kan selv tjekke shoppen ud på dette link: Sport-net.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *