Kanal Tux
modularhus

Modulbyggeri Århus og Aalborg

Lider du af pladsmangel så kan at leje en pavillon være den ideelle løsning på dit pladsproblem. Vi kan levere modulbyggeri i alle størrelser fra de mindste til de største, og indeklimaet er helt i top.

Modulbyggeri til alle

Vi levere modulopbyggede pavilloner til alle formål, så hvad enten det er fordi i er en virksomhed i vækst og I derfor har et  akut pladsproblem eller hvis det er fordi I er ved få renoveret jeres nuværende kontor domiciler og derfor har brug for et midlertidig sted at være mens ombygningen står på, så har vi lige det I skal bruge.

Man kan få pavilloner i mange forskellige størrelser, fra 2 til 200 personer, de kan desuden laves om løbende da indretningen af dem er fleksibel og man kan derfor skalere dem ned og op alt efter hvor meget plads man har brug for. Da det jo godt kan svinge fra en periode til en anden.

En anden stor brug for pavilloner er idenfor det danske skolevæsen hvor man i mange år har benyttet sig af pavilloner til at afhjælpe pladsmangel. Og mange kender således sikkert til pavilloner fra deres skoletid, hvor rigtig mange elever har måtte tilbringe til i et undervisningslokale i en pavillon.

Hvis man er interesseret i at høre mere om hvad vi har at tilbyde af løsninger indenfor pavilloner så skal man ikke tøve med, at kontakte os.  Leveringstiden er kort, og vi kan højst sandsynlig levere inden for nogle få uger, men det kommer naturligvis helt an på hvordan man gerne vil have konfigureret sit modulbyggeri. Vi lever primært modulbyggeri her Århus og Aalborg men vi kan sagtens komme ud og levere i hele landet hvis I gerne vil have det.

Ligesom en rigtig bolig inden i

Vores moderne pavilloner lever op til alle de krav der er til moderene bygninger om luftfriskhed og udluftning, luftfugtighed med videre. Der er således ingen fare forbundet med at opholde sig inde i en pavillon i længere tid. Det er desuden muligt, at installere alle de moderne bekvemmeligheder man kan ønske sig i en moderne pavillon. Der kan således monteres solcelle oppe på taget, gulvvarme og vvs. En pavillon kan når den er sat op fungere helt normal som en permanent bygning. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for hvad I kan bruge jeres pavillon til.

Hvis man gerne vil prøve at lege sin pavillon først er man mere end velkommen til det, men hvis man skulle få lyst til senere hen at købe den kan det også sagtens lade sig gøre. Som sagt tidligere er moderne modulbyggeri ikke det samme som det var for 30-40 år siden, dengang det nærmest var at sammenligne med et læskur. Nu om dage er det moderne beboelsesejendomme der sagtens kan bruges året rundt og hele dagen igennem, til alt lige fra undervisning, til produktion eller som kontorlokaler. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man gerne vil bruge sit modulbyggeri til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *