Kanal Tux
VVS

Pas på miljøet – en VVS installatør kan være behjælpelig med monteringen af et jordvarmeanlæg

Der er kommet en større og større bevidsthed om miljøet og miljørigtige ’grønne’ løsninger i det danske samfund. Mange mennesker er fået en større interesse i at være en del af at hjælpe miljøet igennem forskellige ’grønne’ valg som man kan foretage sig i sin hverdag. Det kan være alt lige fra at sortere sit affald, tage cyklen i stedet for bilen til arbejdet, være bevidst om hvad man putter i kurven af råvarer i supermarkedet eller få installeret et nyt mere miljørigtigt varmeanlæg i hjemmet. Alle de handlinger man foretager for at redde miljøet, både store som små, tæller på vægtskålen, men det kan også være en stor fordel for økonomien at tænke ’grønt’ og gå op i miljøet, for det kan nemlig være mange penge at spare ved at huske at lukke lyset i et rum når du forlader det, eller ved at få installeret et nyt varmeanlæg.

Få en VVS installatør til at hjælpe dig med en miljøvenlig opvarmningsløsning

Jordvarme er ikke alene meget miljøvenligt, men kan også spare dig for en hel del penge på varmeregningen. At få installeret et jordvarmeanlæg er derfor både en miljømæssig og økonomisk gevinst for dig, dit hjem og din familie. Jordvarmeanlægget virker således at den oplagrede solenergi i jordens øverste lag udnyttes, hvormed jordvarmen kan bruges til både opvarmning af boligen og af vandet. En grøn løsning betyder altså ikke at man skal nøjes med en dårligere løsning når det kommer til opvarmning, hvilket er en vigtig pointe, eftersom Danmarks vintre ofte er lange og kolde. VVS og gasteknik firmaer tager sig af en række arbejdsopgaver, blandt andet montering af varmeanlæg, hvilket altså inkludere jordvarme. Og med den stigende fokus på miljøet i det moderne Danmark er man blevet dygtigere og dygtigere inden for netop miljøvenlige løsninger, såsom installation af solcelleanlæg og jordvarme.

Igennem vejledning og hjælp kan en VVS installatør hurtigt få dit nye varmeanlæg op at køre

Der er forskellige forhold, som det er vigtigt at være opmærksom på i forbindelse med monteringen af et jordvarmeanlæg. Når man vil have installeret et sådant varmeanlæg skal man have tilladelse af kommunen, så hvad end du bor i Århus, Silkeborg eller Ikast, så skal du altså søge om tilladelse. Dette er dog noget, blandt mange andre ting, som din VVS installatør vil være dig behjælpelig med. Derudover skal du være opmærksom på at det er lovpligtigt med et årligt eftersyn af jordvarmeanlægget. Det kræver naturligvis en fagkyndig VVS-mand at få installeret et jordvarmeanlæg, eftersom det ikke er en hel simpel affære at få et sådant anlæg installeret, og desuden kræver en hel del arbejdstimer. Anlægget skal desuden opkobles til vandforsyningen, for at kunne levere varmt vand til brug i boligen. Disse forskellige faktorer bevirker altså at det på ingen måde kan svare sig at forsøge at spare penge på VVS installatøren ved at give sig i kast med et gør-det-selv projekt.

Kilde: http://www.vvsexperten.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *