Kanal Tux
godt arbejde

Religion med en tømrer

Noget, som meget få mennesker tænker på når der kommer en tømrer ud til dem er at de kan starte en slags religion sammen.

Start en religion med en tømrer

Når du i din fireværelses lejlighed i Odense får besøg af en tømrer, som skal ordne noget i dit hus som ikke fungerer så kan det være, at du er hjemme mens han arbejde. Måske skyldes dette, at du ikke har et arbejde og det kan være, at du synes at det er lidt pinligt at vise overfor din tømrer, at du mere eller mindre går rundt hele dagen i underbukser og det eneste du skal gøre er at få taget opvasken og da klokken nærmer sig eftermiddag har du faktisk stadig ikke taget den opvask. Du finder på, at du ønsker at gøre et indtryk på denne tømrer. For det ville være lidt surt hvis han går fra din lejlighed med en følelse af, at du er en af de dovneste folk i Kolding for det er jo slet ikke tilfældet. Du har altid godt kunne lide at lave musik og du tænker, at lige der er der noget at bygge videre på så denne tømrer kan se at du faktisk er noget ved musikken for det er altid noget, der imponerer folk og de begynder straks, at se dig som en eller anden slags rockstjerne og de kigger lige pludseligt på dig på en helt ny måde. Du starter ud med at tage dine bongotrommer frem. Faktisk er det bare et bord, der er formet som bongotrommer, men det ved tømreren jo ikke, tænker du.

Din tømrer tror snart at du er musiker

Du begynder lige så diskret at spille på trommerne inde på dit værelse. Du stopper et øjeblik og hører efter, men umiddelbart lader det ikke til at denne tømrer overhovedet har lagt mærke til at du står og spiller på trommer og du er en smule skuffet. Derefter går du ud og snakker lidt med ham og spørger om han nogensinde har været til koncert i Odense. Han siger, at han normalt kun går til koncerter i Kolding og du ser straks din snit til at stikke ham en plade. Du spørger tømreren om han tilfældigvis hørte, at du spillede på trommer. Han sagde, at han godt hørte en lyd og du siger næsten i munden på ham, at det var fordi, at du sad og jammede og spillede på bongotrommer. Han nikker lidt og går så i gang med den dør, som han er ved at sætte i. Du spørger ham om han spiller på instrumenter og han siger, at han kan spille på mundharmonika og faktisk optrådte i Odense på et tidspunkt. Du siger til tømreren, at du på et tidspunkt har optrådt i Kolding og han siger, at der har han også optrådt. Der bliver du lidt mundlam, men siger, at du faktisk også har optrådt der og du tilbyder, at I en dag kan jamme lidt sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *