Kanal Tux
få hjælp af en dygtig tømrer

Samarbejd med en tømrer om de tekniske detaljer ved dit nye hus

Mange unge familier er i de seneste år blevet mere og mere interesserede i livet uden for storbyen hvor der ikke er langt til vandet og hvor der er frisk luft, grønne områder og ånderum. Det kommer sig af at mange er blevet mere opmærksomme på fordelene ved små lokalsamfund og den sunde livsstil på landet hvor man i højere grad lever livet som selvforsynende. Byerne Ebeltoft og Grenå i Jylland er begge fremrangende eksempler på steder, hvor man kan vælge at tage hen som ung der ønsker at slå sig fast ned. Rent naturmæssigt har områderne alt det man kan ønske sig, men de er endnu ikke så populære at huspriserne er sat alt for meget i vejret. Man kan derfor købe et hus, eller for den sags skynd en grund, uden at ruinere sig selv fuldstændigt og på den måde påbegynde det nye liv man har drømt om.

Når familierne flytter væk fra storbyen har mange af dem dog stadig et ønske om at bo moderne, flot og ikke mindst funktionelt. Og ofte vil de huse man kan købe i områder som Ebeltoft og Grenå være af lidt ældre dato og derfor ikke så smarte som man kunne ønske sig. Derfor vælger mange efter at de har købt et hus eller en grund at sætte større bygge- eller renoveringsprojekter i gang hvilket selvfølgelig kræver at man involverer en mængde forskellige håndværkere. En af de professionelle som man kan få megen glæde af i denne sammenhæng, ikke kun til arbejdet men også til rådgivning, er en tømrer som Lindgaard Nielsen.

Få specifik vejledning i hvad der vil være mest praktisk i det nye hus

Ofte har man som kommende husejer store visioner for udtryk og funktionalitet, og dette er som oftest noget som man primært samarbejder med en arkitekt om at få ført ud i livet. Men arkitekten er bedst til proportioner og æstetik og at se på det større billede – når man skal ned i tekniske spørgsmål og de mindre detaljer, er det at en tømrer kan komme ind som en rigtig god hjælp og et supplement til arkitekten. En tømrer kan sammen med de kommende ejere kigge på de ønsker de har til huset og vurdere, om de er realistiske og nogenlunde til at betale sig fra. Ofte vil tømreren også kunne komme med nye forslag og forbedringer som man ikke selv har tænkt på og på den måde bidrage endnu mere til kvaliteten af det endelige resultat af byggeprojektet. En udsendt fra et tømrerfirma vil have været involveret i lignende projekter mange gange før, og på den måde have en betydeligt større erfaring end familien som ønsker at bygge. Det er derfor en rigtig god idé at være åben og lytte til eventuelle indsiger imod idéer og konstruktioner som han eller hun måtte have. Det vil nemlig give et bedre resultat i sidste ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *