Kanal Tux
brunch

Server en lækker brunch til dit selskab

Skal man holde en eller anden form for arrangement for familie og venner kan man vælge at invitere gæsterne på brunch i stedet for til frokost eller aftensmad. Det er nemt og lækkert og der er garanteret noget mad som alle gæster vil synes om.

Holde arrangement med brunch

Holder man et selskab af en eller anden art er der mange der vælger at byde gæsterne velkommen til brunch. Der er efterhånden rigtig mange restauranter og cafeer som serverer brunch om formiddagen og mange steder har man mulighed for at leje stedet til at sine gæster. Man kan snakke med ejeren af cafeen et stykke tid i forvejen så det ikke ender med at cafeen er overbooket på den store dag. På den måde kan man være sikker på at der er reserveret plads til alle gæster så der ikke står et par stykker til overs der ikke ved hvor de skal sidde henne. Det kan være alle former for selskaber der kan blive holdt på denne måde. Det kan være at man lige er blevet forældre og at man gerne vil invitere venner og familie på lidt mad efter selve dåben. Det kan også være til ens barns konfirmation hvis man ikke ønsker at lave et stort nummer ud af det med tre retters menu og en masse besvær. Det er dejligt simpelt med en brunch som alle bare kan tage af og så er det som regel heller ikke særlig dyrt set i forhold til at få lavet en tre retters til alle gæsterne. Det kan også være at man vil invitere til rund fødselsdag og ikke kan have alle gæsterne hjemme hos sig selv. Der kan altså være mange anledninger til at invitere på brunch.

Noget for alle

Det fede ved en brunch buffet er at der stort set altid vil være noget for gæsterne. Selvom man er kræsen burde der altid være bare et par af retterne man kan lide. Er man lidt af en grovæder kan man også få lov til at gå op mange gange og fylde tallerkenen med det der lyster. Det er også dejligt uformelt med en brunch frem for at få serveret tre retter. Der er altså rigtig mange fordele ved at vælge brunchen frem for andre måder at fejre den store dag på. Der findes fantastiske steder i både København og Roskilde men bor man lidt uden for centrum, for eksempel i Hvidovre, Greve eller Ballerup er der også gode spisesteder her hvor man kan få serveret brunch. Man kan også nogle steder vælge at få maden ud af huset så man får alle de lækre brunch retter hjem til døren hvis man gerne vil holde festen derhjemme men ikke orker at skulle stå i køkkenet i mange timer. Det kan være et stort arbejde at stå for så mange retter og vil man gerne nyde den store dag i fulde drag er det rart at have andre til at stå for arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *