Kanal Tux

Skal jeg sælge min bolig i Nørresundby på egen hånd?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er de færreste personer, der skal sælge en ejendom, der ikke på et eller andet tidspunkt vælger at overveje muligheden for bare at gøre det på egen hånd i stedet for at involvere en ejendomsmægler. Hvis du står i den situation, at du skal sælge din nuværende bolig, der er beliggende i Nørresundby, så har du med garanti også overvejet, om det ikke bedre kan betale sig for dig at sælge den på egen hånd, end at betale for at få en ejendomsmægler Nørresundby til at gøre det for dig. Det er dog ikke kun i Nørresundby, at folk overvejer at sælge deres egen bolig – det sker hele landet over og der er skam også mange, der får succes med at sælge lejligheden, huset eller en helt tredje form for bolig, uden at involvere en ejendomsmægler.

Der er nemlig rigtig mange, der går og tror, at det er langt billigere at lave et selvsalg, men i sidste ende, så kommer det faktisk til at koste stort set det samme, hvis du vælger en ejendomsmægler, der har et nogenlunde middelmådigt salær og derfor ikke befinder sig helt oppe i den dyre ende. Det skal derfor også nævnes, at det i de færreste tilfælde rent faktisk kan betale sig at sælge sin bolig gennem selvsalg i stedet for at hyre en professionel ejendomsmægler, for der er rigtig mange ting, der skal være styr på, der er rigtig mange ting, der skal gøres og hvis ikke det bliver gjort, så bliver din bolig ganske enkelt ikke solgt – og det vil være en skam, for det er trods alt det, der er målet med alle dine strabadser og anstrengelser, hvorfor du virkelig skal være indstillet på at sælge din bolig, hvis du vil gøre det gennem et selvsalg.

Derfor skal du hyre en ejendomsmægler Nørresundby i stedet

Langt de fleste, der gerne vil sælge deres bolig på egen hånd bliver selvfølgelig motiveret af det faktum, at de dermed slipper for at skulle betale for en ejendomsmægler, men hvad mange af disse personer meget hurtigt glemmer, fordi de ganske enkelt bliver blændet af muligheden for at spare lidt penge er, at de lige pludselig skal sørge for det hele selv. Det betyder også, at du selv skal sørge for – og betale for – markedsføringen af din bolig, oprette annoncer på diverse boligsider, du skal selv varetage alle de fremvisninger, der kommer af din bolig og dertil skal du også selv sørge for, at alle de nødvendige dokumenter i forbindelse med overdragelsen bliver udarbejdet, når du først har solgt din bolig. Det er alt sammen ting, som du slet ikke skal bekymre dig om, hvis du i stedet vælger at hyre en ejendomsmægler Nørresundby.

Det leder os til, at en ejendomsmægler faktisk slet ikke er så dyr, hvis man bare er klar over, hvor meget arbejde, der bliver dækket af den respektive ejendomsmægler. Du skal tænke på, at der også skal bruges penge på markedsføring af din bolig, der skal oprettes annoncer på diverse boligsider, hvilket heller ikke er gratis, de skal bruge en masse af deres tid på at vise din bolig frem, de skal udarbejde eller betale nogen for at udarbejde de nødvendige dokumenter og til sidst skal de også sørge for, at det hele går efter planen fra slut til start, hvilket kan være meget svært, hvis man arbejder med selvsalg. Selvom der med garanti er rigtig mange, der er af den modsatte mening, så er der faktisk et væld af fordele ved at vælge en ejendomsmægler og lige så mange ulemper ved selvsalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *