Kanal Tux

Skal jeg vælge en iPhone 6 eller en iPhone 6+?

Har du bestemt dig for, at du gerne vil have en iPhone, så er næste skridt at finde ud af, hvilken model, du gerne vil have. I skrivende stund er de seneste modeller iPhone 6 og iPhone 6+, men der er ikke lang tid til den næste generation bliver lanceret. Hvis du gerne vil have én af de nyeste modeller, så har du derfor to valgmuligheder; enten skal du vælge en iPhone 6+ eller en almindelig iPhone 6. Der er mange, der er hurtige til at fravælge 6+ som følge af dens størrelse, men hvis du ikke er forstyrret af dens størrelse, så bliver det hurtigt sværere at vælge mellem de to modeller, der selvfølgelig har hver deres fordele og ulemper. I denne artikel kan du finde en sammenligning af de to modeller og en udpensling af de forskellige fordele og ulemper ved de to modeller.

Derfor skal du vælge en iPhone 6

Hvis du gerne vil have en smartphone, som ikke er alt for stor, men som samtidig heller ikke er helt så lille som din tidligere modeller af iPhone er, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal vælge iPhone 6. Hvis du allerede nu kan sige, at du ikke vil have en smartphone, der er alt for stor, så skal du ikke være i tvivl om hvilken af de to modeller, der er den bedste for dit vedkommende. Der er nemlig ikke mange andre smartphones på markedet, der er lige så stor som iPhone 6+, der også næsten er lige så stor som en iPad mini, hvorfor du virkelig skal være interesseret i den store størrelse, hvis du vælger den model. Størrelsen på iPhone 6 gør, at den ligger bedre i hånden end dens storebror, hvilket bestemt også er værd at tage med, da du med garanti kommer til at bruge din telefon en hel del – det er vel derfor, du køber den?

Derfor skal du vælge en iPhone 6+

Er du typen, der gerne vil have den nyeste og bedste, så skal du selvfølgelig gå efter 6+ og ikke 6. Det er som sådan ikke fordi der er nogen mærkbar forskel på de to telefoner, men da f.eks. skærmen er større på iPhone 6+, så er hardwaren indvendigt også nødt til at være en tand bedre, så hvis det er noget, der tæller for dig, så er det 6+, du skal vælge. Hvis du samtidig også gerne vil have en stor skærm at gøre godt med, så er du nok heller ikke i tvivl om, hvilken af to modeller, du skal vælge. Der er faktisk ikke nogen synderligt stor forskel på de to modeller og det er også derfor, at det primært er størrelsen på dem, der kommer til at afgøre, hvorvidt folk vælger storebror (iPhone 6+) eller lillebror (iPhone 6) – og det er også primært det, du skal tage en beslutning på baggrund af.

Vælg den rigtige mængde hukommelsesplads

Ikke nok med, at du skal vælge mellem de to forskellige modeller, så skal du også sørge for at vælge den rette mængde hukommelsesplads for dit vedkommende. En iPhone 6 og en iPhone 6+ kan fås med tre forskellige mængder af hukommelsesplads. Du kan vælge den mindste mængde, som er 16 GB, hvorefter næste skridt er 64 GB. Hvis ikke det er nok for dig, så kan du faktisk også få intet mindre end 128 GB hukommelsesplads, hvilket bestemt bør være nok for enhver. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er den mindste mængde hukommelsesplads, der er den mest solgte, da man sjældent skal bruge mere end dét.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *