Kanal Tux
håndvægte

Spar fitnessmedlemskabet og træn derhjemme

Er det tid til at prøve hjemmetræning? Er du også en af de mange danskere, der er tilmeldt et fitnesscenter uden at få det brugt optimalt? Måske er hjemmetræning en mere effektiv løsning for dig. På den måde kan du spare tusindvis af kroner hvert år, samtidig med du får en mere fleksibel træningsform, der nemt kan tilpasses din dagligdag og dine behov.

Når fitnesskortet blot er til pynt

Massevis af danskere er tilmeldt et fitnesscenter. En stor del af disse danskere benytter da også fitnesscenteret faciliteter og nyder godt af det, men for en mindst lige så stor del er fitnesskortet også mere til pynt i tegnebogen. For den sidste gruppe er fitnessmedlemskabet en dyr affære, der er årsag til at en masse penge smides ud af vinduet hvert år, som kunne have været langt bedre benyttet andre steder. Mange får altså ikke brugt deres fitnessmedlemskab i en grad, der er stor nok til, at det kan betale sig. Hvis du er en af dem, kunne hjemmetræning måske være en mere gavnlig træningsstrategi for dig. Med hjemmetræning slipper du for at skulle tilpasse dig fitnesscenteret eller at skulle bruge flere timer på din træning hver gang. Du kan finde netop de programmer, der passer dig og udøve din træning lige når du vil og så længe du vil. Ved hjemmetræning slipper du derudover også for under hver træning at slå dig selv i hovedet med at ham eller hende, der står ved siden af dig er i bedre form eller er mere markeret end dig. Derhjemme er det kun dig selv, du har at sammenligne med og du kan holde større fokus på dine egne præstationer og fremskridt, hvis du er en af dem, der har tendens til sammenligning med andre. Gør træningen til en god og billig oplevelse med hjemmetræning.

Kompetente undervisere på nettet

Du tænker måske at du ikke kan opnå de samme resultater hjemme på stuegulvet, som du kan i et fitnesscenter? Der må du tro om igen. På nettet ligger der et væld af videoer og guides til forskellige øvelser, hvor ganske kompetente undervisere guider dig igennem et program, som det du kender fra fitnesscenteret. Du kan finde programmer der tilpasser sig ethvert niveau og dermed helt sikkert noget der passer til dig. Der findes både gratis sider til streaming af disse videoer, samt sider hvor man betaler et lille beløb. Dette beløb er dog som oftest ganske småt, i forhold til det du betaler i fitnesscenteret og med træningsprogrammer på helt ned til et kvarter er der også større sandsynlighed for, at du rent faktisk får det gjort. Det kræver selvfølgelig lidt selvdisciplin at smide træningsmåtten ud på stuegulvet, men gode vaner er nu ikke så svære at tilegne sig. Det handler om vilje. Og hvem vil ikke gerne spare flere tusind kroner om året?

Så hvis du er træt af at betale i dyre domme for et fitnessmedlemskab, der kun i ringe grad bliver benyttet, så er hjemmetræning noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *