Kanal Tux
Studenterkørsel

Studenterkørsel – Skal dine studentervogne køre til sommer

Som studentervognsfirma kan det ofte være svært at få afsat sine studentervogne til studenterkørsel. Der er mange om buddet og det er slet ikke sikkert at de studerende finde netop dine studentervogne. Hvor leder de? Og hvor kan de finde dig?

Vi har svaret til dig, for vi har gjort det nemt og smart hos min-studenterkorsel.dk. Vi fokuser primært på den online del, nu til dags finde de studerende typisk studenterkørsel online ved at søge på forskellige studenterkørsel relateret søgetermer. Derfor arbejder vi ekstremt meget med vores online profil og positionering. Det vil sige er du med hos os kommer din eller dine studentervogne automatisk højt op på Google når der søges på finde studenterkørsel termer. Vores arbejde sikre at min-studenterkorsel.dk ligger højt i søgeresultaterne og der derfor kommer mange besøgende til vores side og system. Når de gør det har de chancen for at finde dig! Du kan nemlig nemt og helt gratis oprette dine studentervogne hos min studenterkørsel. Det koster kun noget hvis du får booket en studentervogn er dato. Det vil sige, no cure no pay. Hvis du ikke får arbejde ud af det, skal du heller ikke betale noget.

Studenterkørsel system med fleksibilitet

I systemet kan du selv styre en hel masse. Du kan selv styre hvilke datoer du vil køre med studentervognen, og skulle det ske du får booket studentervognen ind på anden vis, ja så kan du bare fjerne den pågældende dato fra systemet. Altså der er dato styring så du altid kan administrere hvilke datoer du har ledige studentervogne.

Derudover indeholder systemet en masse andre ting. Du kan uploade billeder af studentervognen, du kan beskrive den med tekst mv.. Du kan klikke hvilke ting der følger med studenterturen og oplyse priser hvis du vil. Dette kan også gøres internt i systemet så det kun er den pågældende studerende som kan se tilbuddet. Se mere billig studenterkørsel her.

I systemet er der endvidere også et tilbud system. Har kan du se alle de tilbud som studerende ønsker at få. Du kan skrive frem og tilbage med de studerende, det kan være de spørger om de kan få ekstra ting med såsom gratis bar eller fotograf / DJ med mere. Alt dette kan man aftale internt i systemet, og du kan sende dem pris samt acceptere tilbud og kørsel, hvis de er interesseret.

Prøv selv systemet helt og aldeles gratis på min-studenterkorsel.dk, det vil du ikke fortryde, det kan kun ende med flere studenterkørsler til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *