Kanal Tux
byggeplaner

Totalentreprenør til dit byggeri

Totalentreprenør faget er en af 3 forskellige former for entreprise. Fag-entreprise, Hovedentreprise og totalentreprise hedder de tre forskellige. Totalentreprenører arbejder med mange forskellige håndværk og med flere forskellige slags bygningsværker. Totalentreprenøren indeholder en professionel projekterings afdeling. Denne afdeling indeholder arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Totalentreprenøren vil også indgå aftaler med underentreprenører for at du kan få den fulde komplette løsning til dit byggeri. Totalentreprenører specialiserer sig primært i typehuse og typificerede sommerhus byggerier. Med mange års erfaring og mange opførte projekter kan disse totalentreprenører forsikre dig om at du trygt og roligt kan stole på at de får jobbet gjort – og gjort godt.

Totalentreprenør der hvor du er

Men disse flittige og dygtige mennesker er også at finde i flere forskellige byer rundt omkring i Danmark. Her kan nævnes Hvidovre, København, Nordsjælland og Gentofte. Også disse byer indeholder mange af de bygningsværker som er blevet opført med denne service. Så bor du i Hvidovre, København, Nordsjælland eller Gentofte? Så kan du helt sikkert få en totalentreprenør til at stå for og udarbejde dit næste byggeri projekt. Hvad med et nyt sommerhus i hovedstadsområdet? Sommer boliger er også en af de byggeri projekter en totalentreprenør kan hjælpe dig med. Forestil dig at have en professionel arkitekt på dit projekt. En der kan hjælpe dig med at realisere alle dine sommer ferie drømme!

Hvorfor vælge en totalentreprenør?

Som navnet på denne entreprise antyder så klarer en totalentreprenør hele processen for dig. Du får en total eller komplet løsning til dit byggeri behov. Det eneste du skal gøre er at skrive under på en kontrakt. Det kan næsten ikke blive nemmere! En totalentreprenør har hånd i hanke med projektet – også som projektledelse fra start til færdigt byggeri, til aflevering til kunden – dig. Dette betyder også at du kun skal kommunikere med en person igennem hele forløbet. Kan det blive nemmere? totalentreprenøren kommunikerer med arkitekterne, ingeniørerne, bygningskonstruktørerne og alle de andre underentreprenører så de alle ved hvad du ønsker dig af dit byggeri. På den måde ved alle involveret hvad der skal ske og du skal bare læne dig tilbage og se bygge processen skride frem af.

Som allerede nævnt er denne ene form for entreprise ud af de 3 et godt valg for dig der ville nyde at kunne læne dig tilbage og lade andre gøre arbejdet mens det eneste du skal er at formidle dine drømme til dit drømme hus byggeri eller dit drømme sommerhus byggeri. Vil du have arbejdet gjort, nemt, effektivt og sidst men ikke mindst professionelt – er en totalentreprenør det rette valg for dig! Du har mulighed for at få professionelle arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører til at arbejde på netop dit sommerhus eller hus projekt. Så bor du i nærheden af hovedstaden i enten København, Hvidovre, Nordsjælland eller Gentofte, kan du altså få en totalentreprenør på dit byggeprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *