Kanal Tux
el-scooter

Transport med en el-scooter

Bare fordi, at du pludseligt skal transportere dig med en el-scooter behøver det ikke at betyde, at du ikke kan få din bedste ven med.

Få din bedste hundeven med din el-scooter

Man kan hurtigt oparbejde et meget tæt forhold til en lille firbenet ven, som man snart har kendt i flere årtier. Ligemeget hvor man tidligere er gået rundt, ja faktisk lige meget hvor i landet, så har man været kendt for at være ham der går rundt med sin lille ven i snor. Når I kom ned i supermarkedet var det altid sammen og folk, der så jer her kendte altid din hund på, at det var din lille firbenede fætter, som stod foran supermarkedet. Og du tænker om dette nu vil kunne lade sig gøre hvor du skal til at transportere dig rundt med en el-scooter. For hvad vil der ske med din lille ven når du ikke længere kan gå rundt med hende? Du har altid haft en landsdækkende kendisstatus i alle landets byer for altid at have din lille hund med alle steder og folk har faktisk slet ikke forestillet sig, at du nogensinde kunne foretage dig noget uden denne lille pelsede ven. Og nu hvor folk har hørt, at du går i overvejelser omkring at købe en el-scooter, så tænker folk straks hvad der vil ske med din lille Fito. For vil det være sådan, at du blot vil efterlade den alene derhjemme mens du drøner rundt på din el-scooter rundt omkring i landet? Eller vil det være sådan, at du på en eller anden tager den med?

Med en el-scooter er der en skam en løsning til en hund

Det mest oplagte at gøre med din hun når det kommer til en el-scooter det er at få den op i kurven. Men da du gør dette, så er der flere folk rundt omkring i landet, som lidt venligt, men alligevel på en fast måde siger, at du måske lige skal passe på med at have så stor en hund i din kurv. For der kan både ske det, at den hopper ud og at den er så tung, at hele kurven går i stykker og så vil hunden jo falde ned, hvilket du ikke ønsker. I stedet spørger du din el-scooter konsulent og hun siger til dig, at der slet ikke er noget problem i forhold til dette. For en ting, som du bare skal til at gøre det er at få en krog på din el-scooter og med denne kan du blot fastsætte hundesnoren, som din hund har og så vil den ellers bare kunne trave bag dig i et tempo der passer jer begge. For du kan så indstille den hastighed, som din el-scooter har i forhold til hvor hurtigt din hund går. Og hvis du vil give din hund lidt ekstra motion så kan du bare skrue lidt op for hastigheden således, at din hund er tvunget til at løbe hurtigere end den måske overhovedet kan.

Besøg BEK el-scooter og find den rette for dig.

Der er andre gode nyhedshistorier på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *