Kanal Tux
trampolin

Vælg den rette trampolin

Står du og mangler en trampolin til dig selv eller din børn, men er du også i tvivl om hvilken en du skal vælge? Så får du her lidt hjælp til at træffe det rigtige valg.

Vælg ikke en billig trampolin

Ofte siger man at pris og kvalitet hænger sammen og det gør det i den grad også, når det kommer til trampoliner. Hvis du køber en billig trampolin i Bilka eller andre supermarkeder, så får du selvfølgelig en meget billig trampolin, til gengæld får du også en trampolin der matcher prisen!

Men hvad skal du så vælge? Herunder giver vi dig 3 bud på gode trampoliner, der virkelig er noget værd.

BERG trampolin

BERG er et efterhånden kendt og attraktivt mærke, når det handler om udendørs legetøj, men især deres trampoliner har fået stor opmærksomhed de seneste par år. BERG leverer nemlig en af de bedste trampoliner på markedet. BERG er kåret til at være den trampolin der er i bedst kvalitet!

Læs mere om BERG trampoliner her.

JumpMaster trampolin

JumpMaster er et nyere og mere ukendt mærke. Der er ikke mange der kender til JumpMaster, hvilket er ærgerligt, da det faktisk er dem der tilbyder den allerbedste trampolin på markedet ift. Prisen. JumpMaster er en anelse billigere end BERG og deres kvalitet er på samme niveau. I flere nordiske tests i 2017 har JumpMaster vundet priser for at være den trampolin, der er bedst til prisen!

Læs mere om Jumpmaster trampoliner her.

Salta trampolin

Den tredje og sidste anbefaling fra mig er Salta trampolinen. Salta er et forholdsvist populært mærke når det kommer til trampoliner. Den er en anelse billigere end BERG, dog er den efter min vurdering også en anelse dårligere, så BERG eller JumpMaster vil helt sikkert være en af de to jeg personligt ville vælge – Men skulle jeg derimod vælge en anden end BERG og JumpMaster, så ville det helt sikkert være en Salta trampolin: Mærket forhandles også i kæder som Coop og andre online butikker.

Læs mere om Salta trampoliner her.

Udstyr til din trampolin

Udover at købe en trampolin i høj kvalitet, så er det også en god idé at tilkøbe ekstra udstyr i form af sikkerhedsnet, stige (hvis trampolinen er på ben) og evt. et stormsikringssæt. Få meget mere hjælp på Trampolinguiden.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *