Kanal Tux
Slot Machine

Vind op til 300 gange indsatsen på Valkyries of Odin Online automaten

Er de gudinder eller dæmoner? Ifølge den nordiske mytologi, er valkyrierne overnaturlige, kvindelige væsner, der udpeger hvilke mænd, der skal falde i kamp og efterfølgende tjene Odin i Valhal, indtil de skal kæmpe for ham ved dommedagen Ragnarok. Valkyries of Odin online automaten trækker dig ind i en verden med krigeriske vikinger, mystiske drager og smukke valkyrier, hvor der er mange fantastiske funktioner og 13 unikke symboler, der kan få én til at holde vejret, og pulsen til at stige. Musikken er dramatisk, og lydene af tordenbrag og klinger, der mødes, gør denne spilleautomat enestående. Den flotte grafik og de gode animationer gør det endnu mere spændende at spille sig vej til den helt store gevinst.

Sådan vinder man på Valkyries of Odin online automaten

Selvom man ikke er stor fan af den nordiske mytologi, vil Valkyries of Odin online spilleautomat være interessant at spille på. I automaten er der 5 rækker og 30 forskellige vinderlinjer med to spændende bonus funktioner. En af dem er Dragon symbolet, som giver 10, 20 eller 30 gratis spins, hvor vinderrækkerne giver gevinst både forfra og bagfra. Der er derved en chance for at vinde to gange på én vinderrække. Med den anden funktion samles scatter symboler til at få 10 gratis spins, hvor wild stacks med Giant Mecha Valkyrie symbolet kan give rigtig gode gevinster.

Der er ikke en decideret jackpot på Valkyries of Odin online automaten, men det bedst udbetalende symbol er Red Valkyrie, som udbetaler 300 gange ens indsats, hvis hun fremkommer 5 gange på alle 30 vinderlinjer. Det næstbedste symbol er Blue Valkyrie, som kan give 250 gange indsatsen. Det tredje bedste symbol er Green Valkyrie, som kan give 200 gange egen indsats. Derudover er symbolerne fra bedst til værst: Helmet, Shields & Crossed Swords, Horn, Ace, King, Queen og Jack. Af specielle symboler er der scatter symbolerne og wild symbolerne.

Der er simple regler, når man spiller med Odins valkyrier

Måske spiller man for spændingen og ikke for pengene. Hvis dette er tilfældet, kan man sagtens spille på Valkyries of Odin Online automaten gratis både på nettet eller på mobilen. Hvis man dog gerne vil gamble en smule, er laveste indsats 0,1€. Man skal dog huske, at jo mere man satser desto større bliver gevinsten, så hvis man vil vinde mange penge, skal man finde sin indre viking frem. Når man har forstået, hvad de 13 forskellige symboler giver, er reglerne simple: Man skal mindst have 3 ens symboler på en vinderlinje for at få gevinst, og gevinstkombinationerne løber fra venstre mod højre. Uanset hvor det er placeret, udbetales gevinsten for scatter symbolerne, og man kan godt udløse flere gratis spins, mens man er ved at benytte de gratis spins, som man får fra Dragon symbolet eller Valkyries of Odin scatter symbolet. Med lidt held udpeger valkyrierne ikke dig til at falde i kampen, så tøm dit drikkehorn og kom ombord, hvor valkyrierne venter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *