Kanal Tux
vognmand

Vognmand i Kolding

Som vognmand i Kolding kommer man ud for mange forskellige situationer og man skal transportere mange former for materialer og ting og sager.

En vognmand bliver sat til at transportere statuer

En situation, som kan virke lidt langt ude, men som ikke desto mindre sagtens kunne ske et sted som Kolding, det var, at den gamle statue af en eller anden kendt person, den skal transporteres til et andet sted i byen. Måske skyldes dette, at Rådhuspladsen i byen skal laves om og have nye brosten og derfor kan statuen i midten af pladsen ikke være der og den skal kortvarigt, midlertidigt flyttes. Et sådan arbejde vil man sætte en vognmand til. Hun vil så ringe til sine medarbejdere og sammen vil de lægge en plan for hvordan statuen skal flyttes. Da det er en stor ting at flytte vil det kræve et stort arbejde med at planlægge hvordan og hvorledes. Der skal bruges helt bestemte værktøjer til at få statuen op i vognen og få den ned igen. Her er det meget muligt at man som vognmand må hente hjælp hos en af sine kollegaer i andre brancher, som har stort maskinel, som man kan bruge til at løfte og hejse ting og sager med. Det kan være sådan, at kommunen ser det som en oplagt mulighed at komme på de sociale medier. For kommunen ved, at flytningen af så kendt og stor en statue vil tiltrække mange af byens borgere. Når man som vognmand skal til et sådant arbejde skal man altså være opmærksom på, at det kan være, at man ender på flere af de sociale medier, så det er med at tage det fine vognmandstøj på. Måske ender man endda i Kolding lokalavis.

Hvorfor ikke sætte en vognmand til at flytte personer

Som alle i landet ved er det ikke altid, at den offentlige transport fungerer så godt som man kunne ønske sig. I en by som Middelfart oplever man ofte udfordringer med den offentlige transport så som tog og bus. Og her er der ingen grund til, at man ikke lige spørger en lokal vognmand fra et sted i Middelfart om ikke han kan give en hånd med. Vognmanden har nemlig det udstyr der skal til for at transportere en vare fra et sted til et andet sted. Og hvorfor skulle han så ikke også hjælpe til med at transportere mennesker fra et sted og et andet. Det kan være, at han ved, at der et bestemt sted i Middelfart altid er mange, der hopper på bussen og skal til den lokale fabrik, hvor mange af byens indbyggere arbejder. Så kan han lave en aftale med den offentlige bustrafik og overtage denne rute, omend det blot vil være for en kortere periode. Hvis den pågældende vognmand alligevel ikke har så meget arbejde på det tidspunkt vil han helt sikker tage imod opgaven med glæde. En sådan vognmand bliver populær i hele Middelfart og vil snart have endnu mere arbejde. Læs mere på http://p-fournaise.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *