Kanal Tux
træningsbillede

Følg din træning med træningsbilleder og se dine resultater

Er du begyndt at træne og ønsker at gøre lidt ekstra ud af det? Så kan du med fordel vælge at følge din træning med træningsbilleder, og på den måde følge med i din krops udvikling. Mange mennesker træner for at få et bedre udseende, og vil på den måde opleve en tilfredshed ved at kunne se resultaterne på din udviklende fysik. Når du starter din træning, kan du med fordel vælge at tage et billede af din krop således, at du kan sammenligne billederne du tager efterhånden. Du kan med et mellemrum på en måneds tid vælge, at tage et billede for at have nogle gode sammenligninger, så du kan se din udvikling.

Find en rytme som passer dig

Når du har taget en beslutning om at følg din træning med træningsbilleder, kan du med fordel vælge at tage en beslutning om at finde en rytme, hvor der måske går 2,3,4 uger eller måneder imellem du tager dine billeder. På den måde burde du let kunne sammenligne din udvikling med de forrige billeder. Når du har taget en beslutning om at følg din træning med træningsbilleder, er det også vigtigt at forstå at udviklingskurven er helt ekstrem i de første måneder du starter med at træne. Du vil lynhurtigt kunne se en stor forskel på din krop – de første billeder du tager vil du ofte være meget tilfreds med, da der sker rigtig meget, rigtig hurtigt når du starter på at træne.

Ha’ tålmodighed

Udviklingskurven er stejl når du starter med at træne, hvis du starter fra et lavt niveau og du vil hurtigt kunne se en stor udvikling. Det er dermed også vigtigt at forstå, når du rammer et vist niveau og du har trænet i en del tid vil udviklingskurven være meget flad i forhold til i starten. Du vil altså derfor være meget glade hvis du har valgt at følg din træning med træningsbilleder, når du kigger de første par måneder på dine sammenlignende billeder. Men du vil også relativt hurtigt opdage, hvis du forsætter din træning at udviklingen bliver meget langsommere efterhånden at du får bygget en pæn fysik op. Du vil altså opleve en markant mindre forandring på dine sammenlignende billeder efter 6-12 måneders træning end de første 6 måneder, hvor det går meget stærkt. Derfor er det vigtigt at have tålmodighed for enhver person, som ønsker at udvikle sin fysik og træning. Det er nemlig på ingen måde der kommer over natten og du kommer sovende til. Det er benhårdt arbejde og tager lang tid – både at træne og få styr på kost, hvis du ønsker at udvikle dig mest og bedst muligt.

Læs flere gode sports artikler på allsports.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *